Ko nekad nevajadzētu ēst brokastīs (jūsu pašu veselības labad)

Cīsiņi

Cīsiņi ir pietiekoši ērts produkts, bet tas izraisa šaubas. Ražotāji bieži cīsiņos gaļu aizstāj ar dzīvnieku skrimšļiem, cīpslām, taukiem un ādu, kaulu miltiem. Tāpat tajos ir daudz sāls. Ja cīsiņi nav dārgi, tad gatavojieties, ka tiem būs pievienotas krāsvielas, garšas pastiprinātāji, aromatizētāji un konservanti. Starp citu, diētiskie cīsiņu veidi satur pietiekoši daudz tauku. Tāpēc cīsiņu vietā iesakām gaļu pagatavot pašiem.

Batoniņš ar graudaugiem / putra ar cukuru

Praktiski visi batoniņi satur milzīgu daudzumu cukuru un piesātinātos taukus. Tas viss ir norādīts uz iepakojuma. Saldumi tukšā kuņģī paaugstina cukura līmeni asinīs. Tāpat tādas brokastis ir neticami kaitīgas kuņģa-zarnu traktam.

Ja ļoti gribas apēst kaut ko saldu, tad apēdiet marmelādi vai zefīru, bet tikai pēc pamatēdiena apēšanas. Lai ēdienu pasaldinātu, pievienojiet nevis cukuru, bet gan medu.

Granola

Granola ir kalorijām ļoti bagāts produkts, tā sastāvdaļu dēļ. 100 gramos granolas ir aptuveni 400 kcal. Tāpēc lietot to tādos daudzumos, kā, piemēram, auzu pārslu putra galīgi nav ieteicams. Turklāt pirktā granola satur cukuru un dažādas kaitīgas piedevas. Labāk to lietot kā nelielu uzkodu.

Parūpējieties par savu draugu veselību, padalieties ar viņiem ar šo rakstu!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru