Ko katrai zodiaka zīmei nozīmē mīlestība?

Strēlnieks

Jums patīk sava neatkarība, tādēļ neciešat ierobežojumus, kaut kādus rāmjus un robežas, tajā skaitā arī mīlestība. Taču tas nenozīmē, ka jums neeksistē mīlestība, vai arī to, ka neuztverat to pārāk nopietni. Jūsu mīlestībai ir jābūt arī jūsu labākajam draugam – tam, kas smiesies par visiem jūsu jokiem, dosies ceļojumos apkārt pasaulei, kā arī ļaus jums uzdot miljoniem nebeidzamu jautājumu. Jūs mīlestību uztverat kā partnerību, kas ir jautra un uzticama.

Mežāzis

Jūs mīlestību uzskatāt par kaut ko patiesi dziļu un noturīgu. Jūs esat nopietns cilvēks, tādēļ arī mīlestībai jūsu dzīvē jābūt nopietnai. Jums tas ir ļoti svarīgi – tā ir tradīcija, kuru jūs radāt kopā: pa brīvdienām piknikos, bet piektdienās vakariņojot restorānā. Visam ir jābūt rūpīgi izplānotam.

Ūdensvīrs

Mīlestība, pēc jūsu domām, ir visdziļākā tuvības forma. Jums mīlestība ir kā atslēgas, kuras nepieciešams rūpīgi atlasīt, lai atvērtu cita cilvēka durvis uz viņa pasauli. Jūs esat filozofs, tādēļ vienmēr visu apšaubāt, tieši tādēļ vislabākā mīlestība ir tāda, kur jūs ar savu partneri kopā nemitīgi mācāties. Mīlestība ir nebeidzams risinājums, kuru var rēķināt visu atlikušo mūžu.

Zivis

Jūsu mīlestības uztvere paņemta no standarta mīlas romāna. Jūs esat jutekliski un maigi, tādēļ mīlestība jums arī asociējas ar jutekliskumu un maigumu. Tas ir kā mākslas veids, gandrīz kā mūzika, glezniecība, proza. Jūs esat daudz intuitīvāki par citiem cilvēkiem, turklāt tas izrādās tajā, kā jūs mīlat. Mīlestība ir visradošākais veids, kā sevi izpaust, tā ir harmonija ar Visumu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru