Flebologs aicina iegaumēt, ka pret vēnu varikozi spēj cīnīties šis!

Marija Fjodorova vairāk nekā 20 gadus ir nostrādājusi, stāvot uz kājām pie plīts, jo strādāja par pavāru. Jau ap pensijas vecumu viņa ieguva savai profesijai raksturīgu slimību – vēnu varikozi.

Vēnas uz kājām pietūka un iekaisa, sāpes tikai pasliktinājās. Sieviete izmēģināja veselu virkni visdažādāko aptiekā nopērkamo līdzekļu, kā arī netradicionālās medicīnas metodes. Pagāja tik ilgs laiks, kamēr viņa atrada līdzekli, kas palīdzēja cīnīties pret sāpēm.

Nav šaubu, ka tautas medicīnā ir daudz dažādu veidu, kā cīnīties ar šo problēmu. Taču, kā lai izvēlas patiešām iedarbīgu veidu?

Līdzekļi pret vēnu varikozi

Astoņas iedarbīgas metodes

Zaļi tomāti

Varikozes ārstēšana ar zaļiem tomātiem ir pavisam vienkārša: tomātu sagrieziet uz pusēm, vienu daļu ar tās mīkstumu pielieciet pie varikozes skartajām vēnām un turiet, līdz sajutīsiet dedzinošu sajūtu. Noņemiet nost tomātu un noskalojiet šo vietu ar ūdeni. Pēc tam pielieciet otru tomāta daļu un atkārtojiet to pašu no jauna. Vēlams, ka šo procesu atkārtojat vismaz četras reizes. Pēc regulārām procedūrām vismaz trīs nedēļu garumā jūs pamanīsiet, ka varikozes vēnu mezgli samazināsies un kļūs gaišāki.

Māls

Zilo mālu procedūras aizņem apmēram divas stundas. No sākuma mālu pulveri atšķaidiet ar ūdeni, lai tā pēc konsistences atgādinātu biezu krējumu. Uz varikozes skartajām vēnām uzklājiet māla masu apmēram 2 cm biezumā, ietiniet kājas dvielī. Pēc tam mālu nomazgājiet. Ārstēšanās ilgums tiek veikts katru dienu vismaz 1,5 mēnešu garumā.

Medus

Mūsu omīte jau izsenis lieto šo metodi! Pēc kāju vannām uzklājiet medu uz varikozes skartajām zonām un jau pēc septiņām dienām jūs manīsiet, ka varikoze sāk samazināties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru