Ko katrai zodiaka zīmei nozīmē mīlestība?

Lauva

Jūs mīlestību vērtējat caur greznumu un aktualitāti: dārgas pusdienas, negaidītas dāvanas, izteikts maigums. Šajā jomā jūs esat ļoti pārliecināts cilvēks. Pēc jūsu domām, mīlestībai ir jāizskatās tādai, kāda tā ir pasakās un grāmatās, kā kino vai mūziklos. Jums mīlestība ir attieksme vienam pret otru kā karaliskās ģimenēs.

Jaunava

Jūs uzskatāt, ka mīlestība ir paslēpta sīkumos. Jūs esat ļoti skrupulozs cilvēks, tādēļ vēlaties ne tikai atdot, bet arī saņemt. Pēc jūsu domām, romantiskas ģimenes filmas skatīšanās uz dīvāna pēc smagas darba dienas arī ir mīlestība. Dalīties ar savām jūtām un būt labākajiem draugiem – jums tā ir vislabākā mīlestības izrādīšana.

Svari

Jums mīlestība un miers iet roku rokā. Mīlestība tiek noteikta ar dvēseļu savienošanos. Vai jūs jūtaties mierīgi ar savu partneri? Tas jums ir pat ļoti svarīgi. Vēlas, dvēseliskas sarunas un sapņošana zem zvaigžņotām debesīm, kad jūs plānojat nākotni – tā arī ir mīlestība.

Skorpions

Ja ir kāds, kas mīl pašu mīlestību, tad tie esat jūs! Jūs dzīvojat lieliskas dzīves pieredzes un mīlestības pārdzīvojumu dēļ. Spēja priecāties kopā ar savu partneri – viens no nozīmīgākajiem Skorpionu mīlestības faktoriem. Jūs pret savām attiecībām izturaties ar lielu nopietnību, tādēļ uzticību un lojalitāti vērtējat pat ļoti augstu. Jums nepieciešama mūžīga mīlestība – mīlestība līdz pat mūža galam.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru