Ko ēst pēc sešiem, lai varētu atbrīvoties no liekajiem kilogramiem

img_57495d37882e11.Produkti, kuri ātri uzsūcas organismā. Pie šādiem produktiem attiecas dārzeņi, mizās vārīti kartupeļi, jūras veltes, zivis, saldie augļi. Nav ieteicams ēst jogurtus un buljonus.

2.Mazkaloriju pārtika. Pacentieties ceturto daļu no diennakts ēdienkartes atstāt uz vakaru un ēdienus ar augstu kaloriju daudzumu lietot uzturā līdz trijiem pēcpusdienā.

3.Liesus produktus. Trekni produkti rada smaguma sajūtu kuņģī un gremošanas traucējumi var kļūt par iemeslu trauslam miegam.

4.Magniju un kāliju saturoši ēdieni. Tiek uzskatīts, ka šāds ēdiens, lietots uzturā 2 stundas pirms gulētiešanas, atslābina muskuļus un stabilizē smadzeņu darbību. Ir vērts pievērst savu uzmanību tādiem produktiem, kā cepta zivs, zaļumi, kāposti, zaļie zirnīši un graudaugi.

Ir tādi produkti, kuros praktiski nav kaloriju, kuru pārstrādāšana sadedzina lielu daudzumu kaloriju un veicina svara zudumu. Ja šos produktus lietosiet vakarā, pēc fiziskām aktivitātēm, tad pilnīgi iespējams, ka sasniegsiet augstus rezultātus. Runa iet par kāpostiem, melonēm, burkāniem, selerijām, mencu, krabjiem, aprikozēm, āboliem, mellenēm, brokoļiem, galda bietēm, ķiršiem, gurķiem un citiem produktiem.

Galvenais ir pareizo produktu izvēle vakariņām un, tad nebūs nekādu problēmu ar lieko svaru.

Avots: female-happiness.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru