Ko asinsgrupa var pateikt par jūsu raksturu

Tās plūst pa mūsu vēnām un artērijām uzturot dzīvību katrā mūsu ķermeņa šūnā, bet reti kurš aizdomājas par to kā asinis, precīzāk tās grupa, iedarbojas uz cilvēka raksturu. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, bet eksistē saistība starp jūsu asinsgrupu un jūsu raksturu.

Cilvēka raksturu lielā mērā nosaka gēni.  Asinsgrupas un rakstura saistība kļūst loģiska, jo asinsgrupu mēs mantojam no viena no vecākiem. Pētījuma rezultātā zinātniekiem ir izdevies atklāt saikni starp asinsgrupu un rakstura iezīmēm, saistītām ar neirotismu un ekstravertumu.

Citā pētījumā, kurā piedalījās pusaudžu vecuma zēni, zinātnieki noskaidrojuši, ka pētījuma dalībnieki ar 2. asinsgrupu izrādījušies mazāk praktiski nekā dalībnieki ar 1., 3. un 4. asinsgrupu.

Džeimss D’Adamo savā grāmatā “Eat right for your type” apraksta uzturu, kāds vislabāk piemērots, katrai asisnsgrupai. Dietoloģe Donna Geits izmantojusi D’Adamo pētījumus izmantojusi rakstot savu grāmatu “The body ecology diet”. Katra asinsgrupa tiek raksturota ar noslieci uz atsevišķām saslimšanām. Piemēram 8 no 10 bērniem autismu ir 2. asinsgrupa.

Darba dēvēji Japāna pat prasa asinsgrupu visiem saviem pretendentiem, jo tic asinsgrupas un rakstura saistībai.  Vēl vairāk, viņi izmanto šo informāciju, lai piemeklētu pāri un, lai pārdotu produkciju cilvēkiem ar noteiktu asinsgrupu.

Ko gan asinsgrupa var pateikt par jūsu raksturu?

1.asinsgrupa

Slavenas personības ar 1 asinsgrupu: Als Kapone, Džeralds Fords, Mihails Gorbačovs, Džons Gotti, Kristals  Kejs, Karaliene Elizabete II, Džons Lenons, Pols Ņjumens, Elvis Preslijs, Rolands Reigans.

Cilvēki ar pirmo asinsgrupu ir sabiedriski, kā arī atšķiras ar augstām prasībām pret sevi un prot sasniegt nosprausto mērķi. Viņi ir dzimuši līderi ar augsti attīstītu intuīciju un vieglāk kā citi tiek galā ar stresu.  Viņi ir arī atlētiski un pašpārliecināti, bet dažkārt apkārtējiem var šķist bezjūtīgi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru