Ko asinsgrupa var pateikt par jūsu raksturu

2. asinsgrupa

Slavenas personības ar 2. asinsgrupu: Džordžs Bušs , Ajumi Hamasaki, O.Džejs Sipsons, Britnija Spīrsa, Alans Alda, Ādolfs Hitlers, Lindons Džonsons, Ričards Niksons, Džets Li, Maki Nomija, Riks Džeims

Lielākā daļa pētījumu par asinsgrupas un rakstura mijiedarbību notiek Japānā, kur 74% cilvēku ir 2. asinsgrupa. 2. grupas pārstāvji ir jūtīgāki, par citu grupu pārstāvjiem un stress var novājināt viņu imunitāti.  Tāpat arī 2. grupas pārstāvjiem ir grūtāk uzticēties citiem un viņi slikti panes stresu. Tā, kā vairums 2. grupas pārstāvju ir intraverti, viņus atšķir vairāk intelektuālas intereses, tādi kā zinātne, matemātika un zinātniskie pētījumi.  Viņi var labi strādāt gan vienatnē, gan komandā.

Cilvēki ar 2. asinsgrupu var būt kaislīgi, taču nespēj uzticēties, viņi nespēj ne ar vienu satuvināties.

Viņi vislabāk sader ar 2. un 4. grupas pārstāvjiem.

3. asinsgrupa

Slavenas personības ar 3. asinsgrupu: Akira Kurosava, Džeks Nikolsons, Lučāno Pavaroti, Toms Selleks, Mia Ferou, Pols Makartnijs, Leonardo Do Kaprio, Viņš Jang.

Cilvēki ar 3. asinsgrupu, atšķiras ar kreativitāti, tieksmi ieiet sevī, ar māku just līdzi, emocionalitāti un prātu. No malas viņi var likties egoistiski un uz sevi ieciklējušies, bet patiesībā no visām grupām visvairāk par citiem rūpējas tieši viņi.

Cilvēkos ar 3. asisnsgrupu organiski savienojas 1. un 2. asisnsgrupas rakstura iezīmes, bet tieši ambiciozitāte un izpratne.

Kas attiecas uz veselību- 3. grupas pārstāvjiem ir nosliece uz vilkēdi, izkaisīto sklerozi un hronisku nogurumu.

Attiecībās vispiemērotākie viņiem ir 3. un 4. grupas pārstāvji.

4. asinsgrupa

Slavenas personības ar 4. asinsgrupu: Džons Kenedijs, Merilina Monro, Miks Džegers, Tomas Edisons, Bobs Sapps, Mijavi, Džekijs Čans, Kens Kitamura.

Cilvēkiem ar 4. asisngrupu ir daudzpusīgs raksturs: viņi var būt sabiedriski, kā arī kautrīgi atkarībā no situācijas.

Viņi ir arī apburoši, nesamāksloti, draudzīgi un gatavi pārmaiņām. Viņiem patīk izrādīt savu individualitāti, lai nelīdzinātos nevienam citam.

Kas attiecas uz attiecībām, viņiem būs labi ar visu grupu pārstāvjiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru