Kaut kas tāds vēl nav bijis! Visprecīzākais horoskops 2017. gadam

Dvīņi
(21. maijs — 20. jūnijs)
Pozitīvs laiks!

Gaiļa gads ir pilns ar priecīgiem iespaidiem un veiksmīgiem sākumiem. Tas visās jomās ir pozitīvs laiks Dvīņiem, kad viņi gaisā jutīs burvestību. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad zvaigznes 4 gadus būs jums labvēlīgas visos sākumos.

Vēži
(21. jūnijs — 22. jūlijs)
Ardievu, smagā nasta!

Liktenis savedīs jūs kopā ar interesantākajiem cilvēkiem, kas beigu beigās kļūs par uzticamiem draugiem, kas spēj ietekmēt Vēžu kā personīu veidošanos un attīstību. Kāds saskarsies ar nepieciešamību tikt vaļā no smagas nastas, kas sen jau sēd uz kakla un vada viņu dzīvi. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad jūs gaida 3 veiksmes un panākumu gadi.

Lauvas
(23. jūlijs – 22. augusts)
Viss jums kritīs tieši rokās!

Viņiem praktiski nenāksies ķerties pie peļņas, jo tiem viņi nemaz nav gatavi. Šīs zīmes pārstāvji ir pieraduši visu panākt paši, strādāt ar devīzi “Visa dzīve ir viena vienīga cīņa”. Tāpēc tāda notikumu attīstība, kad viss pats no sevis kritīs viņiem rokās no sākuma nedaudz mulsinās. Liktenis tomēr dāvās Lauvām daudz neparedzamas situācijas, kurām ir tikai un vienīgi labvēlīgs iznākums. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad jūs nekas nespēs izsist no līdzsvara 2017. gadā.

Jaunavas
(23. augusts – 22. septembris)
Izlēmīgums uzvarēs pārbaudījumus!

Ir pienācis laiks jau no paša gada sākuma būt stingriem savās darbībās. Šī izlēmība palīdzēs Jaunavas zīmē dzimušajiem tikt galā ar pārbaudījumiem, kurus Gailis viņiem ir sagatavojis diezgan pamatīgi. Labāk izvēlēties viltīgu taktiku un izmantot notikumu attīstību savā labā. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad visi šķēršļi sabruks pie jūsu kājām.

Svari
(23. septembris – 22. oktobris)
Jebkurs uzdevums ir pa spēkam!

Liktenis dāvās Svariem daudzas iespējas, kā uzlabot savu stāvokli, vajag tikai tās nepalaist garām. Uzsākot kādu projektu, nepieciešams pielikt visus spēkus, lai to realizētu, izrādīt izlēmību un patstāvīgumu. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad Jūs gaida neprātīgas attīstības laiks.

Skorpioni
(23. oktobris – 21. novembris)
Lielu pārmaiņu priekšā!

Skorpioni uzkāps uz lielu pārmaiņu takas, kuru nostaigājot viņi sadalīs savu dzīvi “pirms” un “pēc”. Skorpionu valda pārmaiņu vējš, viņam gribēsies atstāt pagātnē vecos kolēģus, garlaicīgo darbu un ielaist savā dzīvē pārmaiņu vilni. Pārmaiņas dzīvē izmainīs šīs zīmes pārstāvju pasaules uztveri. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad jūs gaida 3 milzīgu naudas plūsmu gadi.

Strēlnieki
(22. novembris – 21. decembris)
Daudzas perspektīvas.

Šīs zīmes pārstāvju optimistiskā daba un spēcīgā enerģētika atvērs viņu priekšā daudzas perspektīvas. Viņi spēs paskatīties uz radušajām problēmām no malas, nepakļaujoties tai, un tas palīdzēs tās viegli atrisināt, saglabājot nervus un laiku. Tajā vai citā gadījumā zvaigznes ir jūsu pusē. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad 2017. gads dāvās jums daudzus priecīgus brīžus, kuri izmainīs jūsu nākotni.

Mežāži
(22. decembris – 19. janvāris)
Laiks pievērsties sev!

Zvaigznes iesaka pareizi izkārtot prioritātes. No sākuma tieciet skaidrībā ar sevi, nodarbojieties ar pilnveidošanos. Jauns skats uz pasauli iepriecinās jūs, viss visapkārt sāks mainīties. Problēmas neliksies tik globālas, un Mežāži saskatīs skaistumu tik šķietami vienkāršās lietās. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad 2017. gadā zvaigznes jums palīdzēs pārvarēt vienu šķērsli pēc otra.

Ūdensvīri
(20. janvāris – 18. februāris)
Šis ir JŪSU gads!

2017.gads visās jomās ir Ūdensvīru gads. Lieta tāda, ka šīs zīmes pārstāvji un šajā periodā valdošais Gailis ir tuvi garīgajā ziņā. Šie ir radoši cilvēki, kuri nevēlas uzņemties sarežģītus uzdevumus un kuri izvairās no grūtībām. Tā kā mēs atrodamies uz Ūdensvīra ēras sliekšņa, šīs zīmes pārstāvjiem būs daudz iespējas parādīt savu spriedumu ticamību. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad jūs gaida vislabākais gads dzīvē.

Zivis
(19. februāris-20. marts)
Stagnācijas beigas!

2017.gads daudzējādā ziņā kļūs nozīmīgs tiem, kuri dzimuši Zivs zīmē. Pirmkārt tāpēc, ka viņu dzīvē beigsies stagnācijas periods, kas ilga gandrīz 10 gadus. Viņi burtiski pamodīsies no miega, nometīs no sevis bezdarbības putekļus un sajutīs enerģijas pieplūdumu. Ja jūs padalīsieties ar šo rakstu, tad šajā gadā jums viss izdosies.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru