Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

Jaunava

2020. gads Jaunavām būs labvēlīgs periods. Jūs varēsiet realizēt visu savu potenciālu kādā unikālā lietā, parādīt sevi un panākt atzinību no cilvēkiem, kuru viedoklis jums ir svarīgs. Jūs pavadīs veiksme, bet nevajag aizmirst, ka daudz svarīgā par panākumiem ir jūsu pašu pūliņi, talants un laiks, kas ieguldīts darbā.

Kaut 11. janvārī jums vajag ķerties pie jaunas lietas, iespējams, pat nomainīt darba vietu. Tuvāk maijam jūs varat uzsākt kaut kāda veida sacensību, kur jums būs visas iespējas kļūt par uzvarētāju savas skrupulozās pieejas darbam dēļ. Laikam jau vienīgā īpašība, kuru vajadzētu sevī apspiest – tā ir privātīpašnieciskums.

Svari

Tieši Svariem 2020. gadā nāksies gūt visnopietnākos rezultātus. Tāpēc nevajag apdzēst sevī entuziasmu un pakļauties rutīnas noteikumiem. Tieši otrādi, jūs esat spējīgs uz kaut ko vairāk, ja sāksiet improvizēt un meklēt nestandarta risinājumus vieniem vai citiem uzdevumiem.

Jums ir priekšrocības, talanti, kas raksturīgi tikai jums. Un jums nāksies ar tiem apbruņoties visa gada garumā. Jau sākot ar pirmajiem mēnešiem jūs varēsiet kardināli izmainīt savu dzīvi uz labo pusi. Un sākums tam visam tiks ielikts laika posmā no 17. janvāra līdz 11. februārim, kad jūsu dzīvē īpašu vietu ieņems romantika.

LASI VĒL: Retrogrādais Merkūrs 2020. gadā: ko gaidīt un no kā uzmanīties? Brīdināts nozīmē apbruņots!

Skorpions

Skorpionu dzīvi 2020. gadā ievērojami ietekmēs Jupiters. Tas noteiks visu 12 mēnešu raksturu, padarot tos emocionālus, piepildītus ar spilgtiem iespaidiem un pirmām kārtām jau ar kaisli. Nav izslēgts, ka jūs vairākas reizes pieļausiet kļūdas, vienkārši izvēli balstot uz emocijām, vai arī pasakot kaut ko tādu, ko patiesībā nedomājat.

Bet tam ir arī savi plusi: jūsu emocionalitāte kļūs par iemeslu jūsu kritiskajam skatam uz pasauli, uz sevi un savu rīcību. Tas būs lielisks stimuls darba pašam ar sevi, un jūs varēsiet gūt ievērojamus panākumus pašattīstībā, virzot savu dzīvi pareizajā virzienā.

Strēlnieks

2020. gads Strēlniekiem prasīs pareizi nostādīt prioritātes lietās, ar kurām viņi vēlas nodarboties. Lieta tāda, ka, uzņemoties uz sevi visu uzreiz, jūs nevis pārvērtējat savas iespējas, bet gan neņemat vērā, ka jums visam vienkārši nepietiek laika.

Centieties precīzi atbildēt, kas jums darbā jādara, kādu vietu savā dzīvē jūs atvēlat romantiskajai sfērai, ar kādiem hobijiem vēlaties nodarboties savā brīvajā laikā. Piemēram, februāri ir ideāls saziņai ar tuviniekiem un radiniekiem, bet kāzas, kas ieplānotas mēneša beigās, sola laimīgu ģimenes dzīvi. Jūlijs ir laiks, kad jūs sāksiet interesēties par jaunu cilvēku, vai arī atklāsiet sev kādu jaunu aizraušanos.

LASI VĒL: Zodiaka zīme un gripa. Kura cieš klusējot, bet kurai vajag mediķu brigādi?

Mežāzis

2020. gadā burtiski visas dzīves sfēras sniegs jums baudu. Un tomēr visveiksmīgākā Mežāžiem būs profesionālā sfēra. Paaugstinājums izskatās esam pilnībā iespējama perspektīva.

Otra nozīmīgā dzīves sfēra būs romantiskās savstarpējās attiecības. Šis ir labvēlīgs laiks, lai slēgtu laulības vai arī vienkāršu uzsāktu jaunas attiecības. Bet arī pagātne par sevi atgādina. Aprīlis prasa atrisināt kaut kādus senus jautājumus, ar ko jūs lieliski tiksiet galā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem 2020. gadā paredzama intelektuāla un radoša darbība. Ar panākumiem var rēķināties arī tad, ja jums ir kāda aizraušanās, ar ko jūs nodarbojieties ārpus darba laika. Mākslinieki, gleznotāji, muzikanti var nešaubīties, ka viņu darbošanās tiks pamanīta un pa īstam novērtēta.

Īpaši labs šis gads ir mīlētājiem. 1. jūnijs ir lielisks datums kāzām, ņemiet to vērā! Bet ar profesionāliem panākumiem citās sfērās labāk nerēķināties. Viss būs stabili.

Zivis

Galvenais Zivju instruments 2020. gada laikā būs pacietība. Jebkurās lietās vajag ieklausīties intuīcijā un pirmos sešos mēnešos necensties veikt kaut kādas izlēmīgas rīcības.

Nav izslēgts, ka maijā jums nāksies veikt nopietnu izvēli, jo par jūsu sirdi cīnīsies divi cilvēki. Rūpīgi apdomājiet savu lēmumu. Vairāk atpūtieties, piemēram, jūlijs-augusts ir ideāls periods ceļošanai. Izturība un nosvērta pieeja ļaus Zivīm jebkuram uzdevumam pieiet no visām pusēm, un maksimāli efektīvi ar to tikt galā.

Un ko jūs sagaidāt no jaunā gada?

avots: consent.yahoo.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru