Retrogrādais Merkūrs 2020. gadā: ko gaidīt un no kā uzmanīties? Brīdināts nozīmē apbruņots!

Retrogradais Merkūrs…vēl nesen mums nebija nekādas nojausmas par to, ko šie vārdi nozīmē, bet šodien šie vārdi kļuvuši par galveno tēmu sieviešu forumos, tie tiek bieži meklēti interneta dzīlēs, tie sākuši ietekmēt arī mūsu dzīves plānus, un vēl tos ir pieminējis reperis Timatijs savā jaunajā dziesmā. Varbūt parunāsim arī mēs par to?

Tad nu lūk, pavisam nesen mūsu planētas iedzīvotāji sāka norakstīt visas savas nelaimes, neveiksmes, problēmas un tamlīdzīgas ķibeles visās savās sfērās nevis uz savām spējām vai veiksmi, bet gan…uz retrogrādo Merkūru. Tas nozīme, ka pie visa vainīgas ir zvaigznes? Bet viss nemaz nav tik viennozīmīgi, un tagad mēs to pierādīsim.

LASI VĒL: Zodiaka zīme un gripa. Kura cieš klusējot, bet kurai vajag mediķu brigādi?

Retrogrādais Merkūrs – tas ir periods, kad planēta sāk atpakaļgaitu. Un, ja vēl precīzāk, mums tikai liekas, ka Merkūrs sāk kustēties atpakaļ, bet patiesībā šī iluozorā kustība uz atpakļu rodas Zemes un Merkūra ātruma atšķirības dēļ attiecībā pret Sauli.

Katru gadu mūs sagaida 3 un pat 4 šādi periodi, un tie ilgst aptuveni 20 dienas!

Nu un tā kā Merkūrs astroloģijā tiek uzskatīts par prāta darbības planētu, viņa “aizbildniecībā” atrodas bizness, tirdzniecība, zinātne, ceļojumi un, pats galvenais – jūsu veselība (redze, dzirde, uztvere un informācijas apguve, nervu sistēmas, roku, kāju un pirkstu funkcionēšana), tad varam tikai nojaust, kādas negatīvas sekas mūsu dzīvē nodara viņa “retrogrādiskums”!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru