Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

2019. gads bija pilns ar retrogrādiem, kas ierobežoja mūsu apstākļus, attiecības un cenšanos. Bet šogad zvaigznes dāvās mums mieru un cerību.

Garais 2020. gads solās būt visai ekscentrisks. Tas ir brīnišķīgs laiks, lai tiktu skaidrībā ar savām vēlmēm un saprastu, uz kuru pusi jādodas. Esiet gatavi pārmaiņām un vispārdrošāko ideju īstenošanai.

LASI VĒL: Retrogrādais Merkūrs 2020. gadā: ko gaidīt un no kā uzmanīties? Brīdināts nozīmē apbruņots!

Auns

Pirmās zodiaka zīmes pārstāvji 2020. gadā būs īpaši enerģiski un veiksmīgi. Galvenais instruments, kas ļaus sasniegt ievērojamus rezultātus biznesā – tas ir Aunu spēks.

Jūs būsiet nenogurdināmi un sāksiet iet uz priekšu, pirms vēl būsiet paspējuši sev nospraust jaunu mērķi. Un šī īpašība ļaus jums uzvarēt un palikt līderos praktiski jebkurā sfērā, lai arī ko jūs neuzsāktu. Šis stāvoklis stabili saglabāsies visa gada laikā, bet jo īpaši jūtams būs maija 20. datumos, kad radīsies iespēja noslēgt svarīgus līgumus un vienošanās.

Vērsis

Vēršiem 2020. gads ir sagatavojis programmu, kas līdzinās elitārai sanatorijai: pilnīgs miers, mērenība, veiksme darbos. Tomēr februārī vajadzētu būt piezemētiem, kad runāsiet ar vadību. Klausieties un piekrītiet.

Debesu spīdekļi iesaka labprātīgi neuzgāzt sev liekus pienākumus un neķerties pie iniciatīvām, kas jums īsti neiet pie sirds vai arī kas nespēj sniegt baudu. Ļaujiet sev baudīt dzīvi, iegrimt ģimenes un romantiskās nodarbēs. Radošas nodarbes ir produktīvākas aprīlī, kad vislabāk visu sevi veltīt iemīļotajam hobijam.

Dvīņi

Dvīņi 2020. gadā centīsies gūt panākumus visās frontēs. Jūsu nemierīgā daba vienkārši neļaus izrādīt neatlaidību un nodoties tikai ar vienu kaut kādu svarīgu lietu vai arī koncentrēties tikai uz vienu sfēru.

Aprīlī parādīsies iespēja krasi izmainīt savu dzīvi uz labo pusi. Bet jūlijs būs vislabākais mēnesis, lai apgūtu kādu jaunu prasmi vai iegūtu zināšanas. Neizdalot kaut ko vienu, jūs spēsiet būs efektīvi visur un uzreiz.

LASI VĒL: Jūsu raksturs pēc dzimšanas mēneša: ″ Horoskops ″, kuram piekrīt 97% cilvēku! Aizmirstiet par Zodiaka zīmēm: tas ir labāk

Vēzis

Vēžiem nenāksies sēdēt vientulībā. Jaunajā gadā jums nāksies ienirt pašā notikumu biezoknī. Protams, Vēžiem labāk patīk mājas, miers un mājīgums, bet šis gads diktē savus noteikumus, un ir vērts pacensties vismaz laiku pa laikam dzīvot pēc tiem.

Debesu spīdekļi atzīmē, ka jūs samērā ātri pieradīsiet. Komunikācija, jaunas emocijas, ceļojumi – tas viss ir pelnījis savu vietu jūsu dzīvē. Jo īpaši labvēlīgi ir izrādīt aktivitāti vasaras vidū, bet labāk atturēties no finanšu operācijām jūnija pirmajā pusē.

Lauva

Lauvas 2020. gadā kā nekad alks pēc sabiedrības un uzmanības. Šai vajadzībai obligāti ir jābūt apmierinātai, un tāpēc ir vērts aizdomāties par to, lai uzsāktu sabiedrisku darbību, paplašināt paziņu loku, atrast vienādi domājušos vienā vai citā sfērā.

Vislabāk ir saņemt sevi rokās un jau līdz 19. februārim paspēt sevi parādīt interesējošos virzienos. Tas viss labvēlīgi ietekmēs jūsu dzīvi. Bet vajag ņemt vērā, ka, pat nepieliekot nekādas pūles, Lauvas tik un tā atrodas uzmanības centrā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru