Kartupeļi savā sulā – tik garšīgi, ka gribēsiet tos gatavot katru dienu

Nolejiet ūdeni no kartupeļiem un ļaujiet tiem nedaudz atdzist. Pievienojiet pagatavoto mērci kartupeļiem. Izlīdziniet to pa visiem kartupeļiem, lai to izdarītu, uzlieciet katlam vāku un to pakratiet.

LASI VĒL: Neliels padoms: Saimnieces, bez vilcināšanās, lejiet ārā ananāsu sulu!

Tagad ieziediet pannu ar saulespuķu eļļu un izkārtojiet uz tās kartupeļus. Vēlams, lai gabaliņi tiktu novietoti viens otram blakus, nevis viens otram virsū.

Cepiet 12 – 20 minūtes, 200 grādu temperatūrā.

Sakapājiet zaļumus un uzberiet tos kartupeļiem.

Labu apetīti!

Būs vēl garšīgāk, ja kartupeļus baudīsiet ar krējuma mērci.

Sastāvdaļas:

100 g krējums;

2 ēd. k. majonēzes;

1 tēj. k. baziliks;

sāls un pipari pēc izvēles.

 

Kā pagatavot:

Sajauciet krējumu kopā ar majonēzi.

Pievienojiet baziliku, sāli un piparus.

Labi samaisiet un pasniedziet kopā ar kartupeļiem.

Lasi arī: Kartupeļu novārījums ir daudz veselīgāks par pašu kartupeli

Šīm receptēm ir visas iespējas kļūt par ļoti iemīļotām. Palutiniet ģimeni ar šo gardumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru