Kartupeļi savā sulā – tik garšīgi, ka gribēsiet tos gatavot katru dienu

Saimniecei jauna recepte rada nelielu stresu. Un ja nu neizdosies? Vai ir pieejamas visas sastāvdaļas? Kā arī visu laiku jāskatās telefonā, lai pareizi ievērotu autora norādes.

LASI VĒL: Pelmeņi savā sulā 3 minūšu laikā. Bez vārīšanas un cepšanas

Bet dvēsele taču vēlas pamēģināt ko jaunu, garšīgu un vienkāršu. Mēs atradām un izmēģinājām uz sevi, jaunu veidu kā pagatavot kartupeļus. Bez šaubām, ka arī jums tas izdosies. Šo recepti ir ļoti viegli iegaumēt, bet tik un tā saglabājiet to savā sociālo tīklu kontā, lai arī jūsu draugi varētu dažādot ēdienkarti.

Kartupeļi savā sulā. Sastāvdaļas trīs porcijām:

1 kg kartupeļu;

40 g sojas mērces;

40 g saulespuķu eļļas;

2 – 3 ķiploku daiviņas;

neliela buntīte jebkādu zaļumu;

sāls un melnie pipari pēc izvēles.

Kā pagatavot:

Notīriet kartupeļus un sagrieziet tos četrās daļās. Izvāriet tos pusgatavus nesālītā ūdenī. Tās ir apmēram 5 – 7 minūtes vārošā ūdenī, bet nepārvāriet tos, lai kartupelis nesadruptu turpmākajā pagatavošanas gaitā.

Pa to laiku pagatvojiet mērci. Samaisiet sojas mērci ar ķiploku un saulespuķu eļļu. Pievienojiet arī sāli un piparus. Visu sakuliet ar dakšu, lai visas sastāvdaļas sajauktos.

 

Šķir otru lapu , lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru