Dzīvē viss nenotiek tā kā gribētos? Tas nozīmē, ka jūs pārkāpjat septiņus visuma likumus!

Katru reizi, kad mēs sūdzamies par dzīvi, ir vērts atcerēties: ne jau šī pasaule ir netaisnīga, bet gan mēs paši darām kaut ko nepareizi.

Ir 7 pamatlikumi, pēc kuriem dzīvo Visums. To nezināšana neatbrīvo mūs no atbildības. Zināšanas – palīdzēs nepieļaut kļūdas, palīdzēs sasniegt harmoniju un dzīvot laimīgu dzīvi.

Tukšuma likums

Ja jums vajadzīgas jaunas kurpes, izmetiet vecās. Ja jums ir vajadzīgas jaunas drēbes, iztīriet savu skapi. Jums ir brīvprātīgi jāatbrīvojas no saviem stereotipiem. Jaunas lietas nāk tikai tad, kad jūs atbrīvojaties no vecā.

Lasiet arī: Čigānu horoskops. Ko tas pastāstīs par tevi?

LASI VĒL: Līgavaiņa vecmāmiņa uz kāzām uzaicināja viņa bijušo draudzeni. Līgava izskrēja no zāles, izdzirdot viņas vārdus

Aprites likums

Esiet gatavi atbrīvoties no kaut kā, kas jums pieder, lai iegūtu kaut ko tādu, ko jūs vēlaties.

Iztēles likums

Vispirms jums savā iztēlē jāierauga labklājība. Aprakstiet savu ideālo dienu un nerādiet to nevienam citam, tikai tam, kam uzticaties. Glabājiet šo aprakstu kaut kur pie rokas un atkārtoti to pārlasiet brīvajā laikā.

Radošuma likums

Cilvēks var sasniegt labklājību, izmantojot savu domāšanu, intuīciju un iztēles enerģiju.

Lasiet arī: Folijskābe! (B9 vitamīns) Vienkāršie noslēpumi!

Atlīdzības un saņemšanas likums

Ja jūs kaut ko atdodat, tas atgriežas pie jums desmitkārtīgi. Kad jūs saņemat kaut ko labu, ir ļoti svarīgi tajā dalīties ar citiem. Ja jums ir dotības un jūs tās neizmantojat, tad jūs aizvainojat savu dievišķo būtību. Lai ar cieņu izturētos pret savām spējām, jums ir jāpriecājas par jums piešķirtajām dotībām un jādalās tajā ar citiem. Ja jūs to darāt, jūs savā dzīvē ienesat vēl vairāk labumu.

LASI VĒL: Pāris adoptēja bērnu, bet trīs mēnešus vēlāk atklājās kaut kas satraucošs. Tā arī mēdz būt!

Desmitās tiesas likums

Visums vienmēr paņems desmito tiesu. Šis ir tikai pateicības likums atbalsta avotam – 10% no visa, kas jums ir. Jūs nekad nezināt, kā jūsu desmitā tiesa atgriezīsies pie jums. Nauda ir izplatīta parādība, bet desmitā tiesa var nonākt pie jums arī izlīguma veidā ar kādu, ar jaunām draudzībām, atveseļošanās veidā utt.

Piedošanas likums

Ja jūs nevarat piedot cilvēkiem, tad jūs nevarat pieņemt savu bagātību. Ja jūsu dvēseli piepilda naids, mīlestība tajā nevar atrast vietu. Jums ir jāatbrīvojas no negatīvajām sajūtām, kas jūs sagrauj un nedod jums mieru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru