Kāpēc tūkstošiem saimnieču iesaiņo rīves celofānā: vienkāršs risinājums mūžīgai problēmai

Nesen es saskāros ar rakstu, kurā bija šāds virsraksts. Un es biju ļoti pārsteigta, kad ieraudzīju tajā savus fotoattēlus! Es jau sen runāju par šo metodi. Un aizmirsu par viņu.

LASI VĒL: 18 kulinārijas knifiņi, par kuriem, iespējams, nezin pat jūsu mamma

Tajā laikā daudzi man komentāros rakstīja, ka tam nav jēgas, ka nevienam tas viss nav vajadzīgs. Bet to jau dara “tūkstošiem mājsaimnieču”! Tā tas tiešām ir. Daudzi no maniem draugiem ilgu laiku izmanto šo mazo triku. Es nolēmu padalīties ar jums.

Šeit ir mans sens video rullītis.

Protams, daudzas ierīces jau ir izgudrotas, kas maksā kapeikas. Bet situācijas ir atšķirīgas. Un, ja pēkšņi jums nav ķiploku preses uz rokas un nevēlaties ķiplokus sasmalcināt ar nazi, varat izmantot šo vienkāršo metodi. Es to bieži izmantoju vasarnīcā, jo es vienmēr aizmirstu tur aizvest ķiploku presi.

Jau sen ir zināms, ka ķiploki labāk atbrīvo savus aromātus un sulas, ja tos sarīvē uz smalkas rīves.

Kopumā jums ir nepieciešama rīve un plastmasas maisiņš. Uzvelc maisiņu uz rīves.

Sarīvē ķiploku uz smalkās rīves puses.

Tad atliek tikai noņemt iepakojumu. Un noskalojiet rīvi zem tekoša ūdens. Tā paliek praktiski tīra un nav jāizvelk ķiploki no caurumiem – visi ķiploki ir uz maisa!

LASI VĒL: 10 lieliski padomi virtuvei, kuri vienmēr noderēs

Viegli noņemiet ķiplokus no maisa, un tas ir viss – jūs varat tos izmantot.

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru