Ēdu ķirbi 20 dienas no vietas. Dalos ar sava eksperimenta rezultātiem

Nesen es patiešām iemīlēju ķirbi – pēdējo mēnesi es to lietoju dažādos kulinārijas eksperimentos. Un tad pirms pāris nedēļām man internetā parādījās raksts par šī augļa priekšrocībām – izrādījās, ka ķirbis sniedz mūsu ķermenim milzīgas priekšrocības, pateicoties tajā esošajiem vitamīniem un mikroelementiem.

LASI VĒL: Ķirbju medus – balzāms aknām

Un es, sagaidot gaidāmās pozitīvās pārmaiņas, nolēmu veikt vēl vienu eksperimentu, bet ar savu ķermeni – 20 dienas no vietas patērēju uzturā ķirbi. Es gribu jums pastāstīt par maniem šī neatkarīgā pētījuma rezultātiem šajā rakstā – es nekad pat sapņoju par tik ātru efektu!

Tātad, es pusdienās ēdu ķirbi lielākā apjomā – atdalīju ķirbi no mizas, sagriezu tos mazos gabaliņos un cepu ar garšvielām cepeškrāsnī – tas izrādījās ļoti garšīgs.

Kādas izmaiņas, pateicoties tam, ir notikušas manā ķermenī?

Pirmkārt, es biju ļoti apmierināta ar svara zaudēšanu – šajā laikā man izdevās atbrīvoties no 3 papildu kilogrami, kuri viegli “pazuda”. Tas notiek tāpēc, ka ķirbis satur lielu daudzumu šķiedrvielu, kas ātri piesātina ķermeni un ilgu laiku atstāj patīkamu sāta sajūtu. Pats ķirbis ir zemas kaloritātes, tāpēc šādas pusdienas vai vakariņas nekaitē figūrai.

Otrkārt, ir uzlabojies sejas ādas stāvoklis. Arī ķirbis to veicināja, jo tas attīra ķermeni no toksīniem, un mūsu seja, kā jūs zināt, pauž to, kas notiek ķermeņa iekšienē.

Treškārt, uzlabojās gremošana un izkārnījumi normalizējās. Man šķiet, ka tieši ķirbis ietekmēja šīs pozitīvās pārmaiņas, jo iepriekš šīs problēmas mani bieži uztrauca.

LASI VĒL: Ķirbis izsauc neatgriezeniskus procesus organismā! Tādu informāciju vajag zināt!

Un es minēšu vēl vienu ķirbja plusu – redzes uzlabošanos. Es domāju, ka to ietekmē ķirbī esošais A vitamīns. Mana redze kļuva ievērojami skaidrāka.

Es noteikti lietošu ķirbi ēdiena pagatavošanai arī turpmāk!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru