Kāpēc katram būtu jāapēd 2 banāni dienā?

Asinsspiediens.

Banāni palīdz samazināt asinsspiedienu un pasargā no insultiem un sirds lēkmēm. Jo tajos ir maz nātrija, bet daudz kālija, bet sirdij to proporcijai ir būtiska nozīme.

Kad asins vabos izveidojas plāksnītes,  banāni  un fiziskā slodze — labākais veids no tām atbrīvoties.

Anēmija.

Cilvēkiem, kas sirgst no anēmijas, banāni palīdz iegūt diētiskā dzelzs nepieciešamo daudzumu.  Tas stimulē sarkano asinsķermenīšu izstrādi un normalizē hemoglobīna procesu.

Nervi.

Ja jūs jūtaties neizsakāmi noguruši  vai „iztukšoti”, apēdiet banānu. Viņš var uz laiku paaugstināt cukura līmeni asinīs. Tas dos jums enerģiju.

Turklāt,  banānos, ir ļoti daudz B grupas vitamīnu, kas dabiskā veidā nomierina nervu sistēmu un palīdz atslābināties.

Gremošanas sistēmas traucējumi.

Ja jūs ciešat no gastrīta vai kuņģa čūlas, tad jums banāni — ir pati drošākā pārtika. Viņi neradīs sāpes, jo viņiem ir gluda un maiga tekstūra. Banānu tekstūra vienmērīgi pārklāj kuņģa gļotādu un aizstāv to no kairinājumiem un agresīvām skābēm..

LASI VĒL: Ar ko banāni ir bīstami?

Turklāt šis auglis — lielisks termoregulators. Ja ēst to karstā vasaras dienā, tas palīdzēs atvēsināties (pazemina ķermeņa temperatūru). Ziemā viņš palīdz normalizēt temperatūru, kura paaugstinājās gripas rezultātā.

Skabes bāzes līdzsvars.

Banāni labi palīdz ja jums ir grēmas vai kuņģa dedzināšana. Tikai viens banāns spēj dot nomierinošu sajūtu, jau  no pirmajiem dedzināšanas simptomiem.

Ir ļoti daudzas citas brīnišķīgas priekšrocības, ko sniedz šis augs. Vienkārši paņemiet pāris banānus nākamreiz līdzi uz darbu. Tas ir labākais veids, kā kaut ko uzkost starp brokastīm un pusdienām vai pusdienām un vakariņām. Jau pēc dažām dienām jūs sāksiet ievērot, ka dzīve sāka mainīties.

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru