Kāpēc draugi istabā nolika glāzi ar etiķi

Reiz aizgāju ciemos pie drauga uz mājām un pamanīju, ka viņa istabā izvietoti trauki ar ūdeni. Nez kāpēc man radās doma, ka mans paziņa tādā veidā atbrīvojas no nepatīkamas smakas vai kaut kā tamlīdzīga. Bet izrādījās, ka tas bija ūdens ar etiķi un sāli.

LASI VĒL:Mēslojums vairs nebūs vajadzīgs. Iedarbīgs paņēmiens, kā iegūt spaini ar zemenēm no vienas dobes

Es painteresējos, kāpēc viņam tas ir vajadzīgs. Izrādījās, ka viņš tādā veidā attīra savu dzīvokli no negatīvās enerģijas. Kā uzzināt, vai dzīvokli nepieciešams attīrīt no negatīvās enerģijas? Par sliktas enerģijas pazīmi tiek uzskatīts pārlieku liels nogurums, slikts garastāvoklis un depresija. Reizēm ciemiņi, kas atnāk pie jums uz mājām, jūs apskauž vai arī par jums domā slikti, tāpēc istabās paliek negatīvā enerģija.

Attīrošā maisījuma pagatavošana:

Sastāvdaļas:

Ūdens – 1 glāze

Etiķis – 1 ēdamkarote

Sāls – 1 tējkarote

Pagatavošanas recepte:

Visas sastāvdaļas samaisiet, tikai sāli nedrīkst izšķīdināt ūdenī.

Lietošana:

Bļodiņu ar maisījumu nolieciet tajā istabā, kur jūs visbiežāk atrodaties vai arī pavadāt savu laiku. Atcerieties, ka 1 istabai jāizmanto 1 bļodiņa ar maisījumu.

Ja nākošajā rītā sāls uzpeld šķidruma virspusē, tad atkārtojiet procedūru no jauna. Attīrīšanu veiciet tik ilgi, līdz sāls vairs neuzpeld ūdens virspusē.

LASI VĒL: Palielināt sīpolu ražu un aizsargāt to palīdzēs soda! Vienkāršs veids, kā mērcēt sīpolus pirms stādīšanas

Vai pastāv zinātnisks izskaidrojums šai darbībai? Jā, pastāv. Lieta tāda, ka sāls labi uzsūc negatīvos jonus. Tā ir visiedarbīgākā dzīvokļa attīrīšanas metode, kas palīdz atbrīvoties no negatīvā.

Ir vēl viena metode – aromaterapija. Bet šajā gadījumā jums mājās ir jābūt augam vai dzīvniekam, jo ir nepieciešama dzīvā enerģija.

Šķir nākošo lapu un uzzini kā vēl var izmantot ūdens glāzi ar etiķi

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru