Audžumāte nejauši uzzināja, ka viņas bērni ir brālis un māsa!

Keitija Peidža no Kolorādo adoptēja četrus gadus vecu puisēnu, bet pēc gada – tādu pašu mazu meitenīti. Pagāja vairāk nekā gads, kad Keitija uzzināja, ka viņas bērni ir bioloģiskais brālis un māsa!

Pēc šķiršanās 30 gadus vecā Keitija Peidža no Kolorādo nolēma pilnībā izmainīt savu dzīvi. Viņa nomainīja darbu, nopirka jaunu māju un pēc vietējās baznīcas lūguma, sāka strādāt kā aukle un aizgādne ar bērniem, kas ir pārcietuši psiholoģisku traumu.

Rūpes par bērniem, kas palikuši bez tuviniekiem, sākumā sievietei likās esam smags darbs, bet pēc tam viņa pavisam nopietni ar to aizrāvās. Pēc pāris gadiem viņa saprata, ka vēlas iet tālāk un adoptēt puisēnu, kas palika bez vecāku aprūpes.

LASI VĒL: Mēslojums vairs nebūs vajadzīgs. Iedarbīgs paņēmiens, kā iegūt spaini ar zemenēm no vienas dobes

Pavisam drīz Keitija piedāvā adoptēt četrus dienus jauno puisēnu, ko māte bija pametusi slimnīcā. Pēc ārstu datiem, viņa māte grūtniecības laikā lietoja narkotikas, bet tas nekādi neietekmēja mazuļa stāvokli. Keitija paņēma bērnu savā aprūpē, nosauca dēlu par Greisonu, un rūpējās par viņu 11 mēnešus, kamēr sociālie darbinieki meklēja viņa vecākus. “Mēs ievietojām sludinājumus avīzē, bet uz tiem neviens neatsaucās, un neviens neieradās slimnīcā, lai painteresētos par puisēna likteni”, – stāsta Keitija.

Pēc 11 mēnešiem Keitijai atļāva adoptēt, un Greisons oficiāli kļuva par viņas dēlu. Bet burtiski pēc pāris nedēļām Keitijai piedāvāj adoptēt vēl vienu četras dienas vecu bērniņu, kas pamests tajā pašā slimnīcā, – šoreiz meitenīti. “Tas zvans bija kā atklājums, jau pēc desmit minūtēm man bija gatava atbilde, – stāsta Keitija. – Es piezvanīja un teicu: “Tas, protams, ir trakums, bet Dievs liek man teikt “Jā”.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru