Piens un apelsīns – ideāls savienojums? Jau nedēļu no vietas priecājamies par pagatavoto ēdienu

Šīs pankūciņas jūs noteikti pāŗsteigs. Tām ir apelsīnu garša, kas lieliski saskan ar pildījumu, kas savukārt ir no ābola. Tas ir īsts deserts, ko var nobaudīt gan pie tējas tases, gan arī, pusdienojot ģimenes lokā.

LASI VĒL: Pavasarīgākā kūka no visām kuras esmu redzējusi: ”Sūnu kūka”

Lai pagatavotu pašas pankūkas, nepieciešams:

piens, 350 ml;

apelsīns, aptuveni 250 grami;

1 ēdamkarote sāls

divas olas

1 ēdamkarote cukurs;

4 grami rauga;

apelsīnu miziņa;

augu eļļa;

280 grami milti

Pildījumam:

400 grami āboli;

50 grami cukurs;

1 tējkarote kanēlis;

40 grami sviests;

apelsīnu miziņa

Kā pagatavot

Sākumā jāpagatavo pašas pankūkas:

Apelsīni jānomizo. Mīkstums jāsagriež vairākos gabaliņos un jāaplej ar pienu. Pēc tam šim maisījumam jāpievieno eļļa un viss jāsablenderē.

Pēc tam jāpievieno apelsīnu miziņa, un pa kārtai jāpievieno milti. Pirms tam miltiem jāpievieno raugs.

Iegūtā mīkla jānovieto siltā vietā uz 1 stundu.

LASI VĒL: Mēslojums vairs nebūs vajadzīgs. Iedarbīgs paņēmiens, kā iegūt spaini ar zemenēm no vienas dobes

Pildījums:

Uz pannas jāizkausē sviests, pēc tam jāpievieno cukurs. Tāpat jāpievieno apelsīnu miziņa un iegūtais maisījums jāsamaisa.

Tagad āboli jāsamaisa un jāliek uz pannas, pievienojot tos citiem produktiem. Pēc tam jāpievieno kanēlis un tādā veidā jāgatavo viss aptuveni 20 minūtes.

Šķir nākošo lapu un noskaties video! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru