Kādu vīrieti jums nepieciešams sagaidīt, balstoties uz savu dzimšanas mēnesi?

Janvāris

Atrodiet sev puisi, kas spēj turēt līdzi jūsu ambīcijām un darbaholiķa dabai. Jūs ejat un dabūjat to, ko esat pelnījuši, tādēļ jums blakus ir vajadzīgs kāds, kuru ne tikai netraucē jūsu esošie sasniegumi un vēlme sasniegt vēl augstākas virsotnes, bet arī kāds, kas spēj turēt jums līdzās un atbalstīt.

Februāris

Sagaidiet pacietīgu un zinātkāru vīrieti, kas tāds jo īpaši ir pret jums. Jūs esat ļoti neparedzamas – vienā brīdī esat piedzīvojumu pilnas vai ugunīgas, bet jau nākamajā kļūstat klusas un nosvērtas. Atrodiet sev kādu, kuram patīk visas jūsu personības šķautnes – sākot ar jūsu labajām īpašībām un beidzot ar sliktajām, protams, ieskaitot arī visu, kas atrodas pa vidu.

Marts

Sagaidiet tādu vīrieti, kas rūpēsies par jums tāpat, kā jūs par viņu. Jūs esat tik godīgas, uzmanīgas un iejūtīgas, ka esat pelnījušas kādu, kas apbrīno un  dievina jūsu, nevis izmanto. Jūs esat pelnījušas kādu, kas jūsu vajadzības un vēlmes liks pirmajā vietā.

Lasi vēl: Austrumu veselības horoskops 2018. gadam

Aprīlis

Sagaidiet vīrieti, kas iemīlas jūsu dzirkstelītē. Lai arī pagātnē ir bijuši vīrieši, kurus atvairīja jūsu spēcīgā un ekstravagantā personība, kā arī drosme izteikt savas jūtas – jūs beidzot esat pelnījušas vīrieti, kas jūs mīlēs tieši šo īpašību dēļ. Jums vajag kādu, kuram patiks jūsu unikālās rakstura iezīmes un kas mīlēs tās.

Maijs

Sagaidiet vīrieti, kas spēs jums tikt līdzi it visā. Jūs koncentrējaties un esat mērķtiecīgas pret savām kaislēm, tādēļ jums ir nepieciešams puisis, kas spēs jums visur turēt līdzi. Jums vajag vīrieti, kas saprot to, ka katram ir nepieciešama sava atsevišķa dzīve, bet jūs tik un tā vēlaties atbalsta pilnas attiecības ar viņu.

Jūnijs

Sagaidiet vīrieti, kas vēlas būt emocionāli atvērts jūsu klātbūtnē. Jūsu līdzcietības un jūtīguma dēļ ir nācies būt kopā ar cilvēku, par kuru nemitīgi bija nepieciešams rūpēties. Protams, ka tas ir tikai normāli – būt kopā ar kādu, kas savulaik piedzīvojis grūtus laikus, taču tas nav jūsu pienākums censties šo cilvēku izmainīt, glābt vai nemitīgi celt augšā. Jūs esat pelnījušas būt kopā ar vīrieti, kas ir tik pat emocionāli atvērts un neaizsargāts pret jums, kā jūs pret viņu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru