Kādu vīrieti jums nepieciešams sagaidīt, balstoties uz savu dzimšanas mēnesi?

Jūlijs

Sagaidiet vīrieti, kas vienkārši vēlas, lai jūs paliekat tādas, kādas esat. Jums ir tik dāsna un draudzīga daba, ka jūs piesaistāt cilvēkus sev apkārt – gan partnerus, gan draugus. Jums ne tikai vajag, bet esat arī pelnījušas vīrieti, kas ir pietiekoši pašpārliecināts, lai ne tikai mīlētu jūs tādas, kādas esat, bet kurš mīlētu jūs daudz vairāk tieši šī paša iemesla dēļ. Esiet kopā ar cilvēku, kas nekad neliks jums būt zemākiem par viņiem, lai tikai viņi justos komfortabli.

Augusts

Esiet kopā ar vīrieti, kurš stāstīs lietas, kas jums ir jādzird, nevis ko vēlaties dzirdēt. Jūs esat dzimuši līderi – cilvēki jūs apbrīno, ieklausās jūsos un vienmēr uzskata jūs par piemēru. Lai arī jūs esat pelnījušas vīrieti, kas jūs ciena un mīl jūsu izteiktā spēka, līderības un apsēstību dēļ, ir viens “bet”. Patiesībā jums ir vajadzīgs kāds, kas neļauj jums saņemt visu, ko vēlaties – kas neļauj kāpt sev uz galvas. Attiecībās abiem jābūt vienlīdzīgiem. Tādēļ jums vajadzīgs vīrietis, kas spēj atbalstīt jūs un pastāvēt pats par sevi.

Septembris

Esiet kopā ar vīrieti, kas mīlēs jūsu kaisli pēc jaunām zināšanām, pieredzes un izaugsmes. Jūs nekad nevēlaties pārtraukt izzināt vai uzzināt ko jaunu, tādēļ jums ir nepieciešams partneris, kas vēlēsies to darīt kopā ar jums. Lai gan dziļi sirdī esat zinātkāri un kaislīgi, jums reizēm rodas grūtības atvērties citiem cilvēkiem emocionāli. Tam jums ir vajadzīgs cilvēks, kas vēlēsies izzināt jūs daudz dziļāk un izpētīt šīs rakstura šķautnes.

Lasi vēl: Austrumu horoskops 2018. gadam sievietēm

Oktobris

Sagaidiet vīrieti, kas nekad nenovērtēs jūsu labās rakstura īpašības par zemu. Jūsos ir tik daudz mīlestības un labuma ar ko dalīties, tādēļ esat pelnījusi vīrieti, kas nekad pat neiedomātos to izmantot savtīgos nolūkos. Sagaidiet vīrieti, kas ir tik pat traks jūsu dēļ, kā jūs viņa dēļ. Jums ir nepieciešams kāds, kas spēs sniegt pretī, nevis tikai ņemt no jums.

Novembris

Esiet kopā ar vīrieti, kas redz jūsu patieso dabu, turklāt vienmēr vēlas jūs izzināt vēl un vēl. Jūs ļoti koncentrējaties, smagi strādājat, esat radoša, taču cilvēkos mēdzat būt ļoti klusa vai noslēgta. Jums vajag vīrieti, kas patiesi mīl jūsu atraktīvo pusi un nemitīgi cenšas uzzināt par jums jaunu. Vīrieti, kas liks jums šajās attiecībās justies labi.

Decembris

Gaidiet savā dzīvē vīrieti, kuram patīk ar jums kopā labi izpriecāties. Jums ir tik spoža un azartiska personība, ka esat pelnījuši kādu, kas tikai sniegs jums labumu. Atrodiet kādu, kuram patīk jūsu muļķīgā daba, kuram patīk ar jums kopā pajokot un būt mazliet trakulīgiem, kurš spēj vienlaikus uzturēt arī dziļu un jēgpilnu sarunu, paralēli liekot jums smieties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru