Torte “Milchmädchen” (“Piena meitene”)

Tie, kas vēl nav izbaudījuši šo torti, nezina, cik ārkārtīgi garšīga tā ir. To nav iespējams nodot vienkārši vārdiem. Taču to var ļoti vienkārši un viegli pagatavot, šādi pārbaudot produkta garšu paši.

Šīs tortes recepte nākusi no Vācijas.

Garoziņu gatavo uz iebiezinātā piena pamata, kuru Vācijā sauc par “Milch Mädchen” jeb “Piena meiteni”.

Šai tortei lieliski ies klāt jebkādas ogas vai augļi, jebkāds krēms. Es, piemēram, pagatavoju ar putukrējumu. Nakts laikā putukrējums iesūcās tortes virskārtiņā, padarot to ļoti maigu un brīnumaini gardu. Gala rezultāts būs jūsu pūļu vērts.

Sastāvdaļas:

Mīklai

  • 1 iepakojums iebiezinātā piena (apmēram 400 g)
  • 2 olas
  • 1 glāze miltu (apmēram 160 g)
  • 1 iepakojums cepamā pulvera (apmēram 1 ēdamkarote)

Krēmam

  • 400 ml 35% saldā krējuma
  • 0,5 glāze pūdercukura

Receptes pagatavošanas gaitu atradīsi nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru