Kāda sieviete ir vajadzīga dažādu Zodiaka zīmju vīriešiem?

Vēžiem ir vajadzīga sieviete-māte

Vēžus vienmēr pārpilda emocijas, tāpēc viņiem ir vajadzīga sieviete, kura rūpēsies par viņiem, varēs uzklausīt un piedāvāt laipnu un konstruktīvu padomu. Vēži vērtē atbalstu un uzticību augstāk par visu.

Lauvai ir vajadzīga meitene, kura spēj radīt iespaidu

Lauvas vienmēr atrodas uzmanības centrā, tāpēc viņām ir vajadzīga meitene, kuru būtu grūti aizēnot. Viņai ir jābūt skaistai, spēcīgai, asai mēlei un jautrai – vispār, pilns komplekts. Kopā šis pāris radīs iespaidu jebkurā sabiedrībā.

Vīrietim-Jaunavai ir vajadzīga ļoti pedantiska sieviete

Tā kā Jaunavām piemīt analītisks prāts, viņi lieliski zina, ko vēlas. Ideālā meitene viņiem ir kopta, neatkarīga un gudra. Viņa nav pārāk sentimentāla, un viņa skaidri apzinās savu vērtību. Viņai ir jāmāk tikt galā ar Jaunavu kritiku un stingro raksturu.

LASI VĒL: Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei

Svariem ir vajadzīga līdzsvarota sieviete

Svari ir šarmanti, komunikabli un tieši. Viņi necieš haosu vai agresiju. Šiem vīriešiem ir vajadzīga sieviete, kura spēj visu pieņemt tā, kā tas ir. Viņai ir pievilcīga, mīļa, mierīga un spēj atbalstīt grūtā brīdī.

Skorpionam ir vajadzīga neatkarīga sieviete

Skorpioni ir ļoti kaislīgas un spēcīgas personības. Viņiem ir vajadzīga sieviete, kura nesalūzīs zem viņu emociju sloga. Viņai ir jāprot ne tikai par sevi pastāvēt, bet arī iet uzbrukumā, ja tas būs nepieciešams. Skorpioniem ir vajadzīgs viss tas labākais, tieši tāpēc neatkarīga, ugunīga sieviete ir viņu ideāls.

Strēlniekam ir vajadzīga enerģiska sieviete

Strēlnieki vienmēr atrodas kustībā: viņi dievina jaunas idejas, vietas un cilvēkus. Šiem vīriešiem ir vajadzīga meitene, kura viegli padosies un vienmēr ar entuziasmu pieņems visus Strēlnieka piedāvājumus.

LASI VĒL: Jaunu attiecību klupšanas akmeņi: 7 likumi un aizliegumi

Mežāzim ir vajadzīga sabiedriska sieviete

Vīrieši-Mežāži reizēm mēdz būt klusi un konservatīvi. Tāpēc viņiem ir vajadzīga sieviete, kura spēs likt viņiem runāt un viņus uzjautrināt. Viņa ir par sevi pārliecināta, komunikabla un jautra; visiem apkārtējiem viņa patīk. Turklāt viņa ir vēl arī ļoti strādīga un uzticīga vīram.

Ūdensvīram ir nepieciešama neparasta sieviete

Ūdensvīri ir neortodoksāli, un viņiem ir vajadzīgs kāds, kas būtu tikpat unikāls, kā viņi. Viņai, protams, ir jābūt pašai savam viedoklim, nestandarta domāšanai un neparastam dzīvesstilam. Turklāt būtu vēl ideālāk, ja sakristu viņu intereses un skats uz dzīvi.

Zivīm ir vajadzīga mīloša sieviete

Zivis ir nelabojami sapņotāji. Viņiem ir vajadzīga sieviete ar tādu pašu romantisku un kreatīvu prātu. Tajā pat laikā viņai ir jāprot atgriezt savu vīru no debesīm atpakaļ uz zemes. Vīrieši-zivis novērtēs, ja sieviete uzņemsies visas rūpes par sadzīvi un dāvās viņiem savu mīlestību un atbalstu.

Horoskops, protams nav vienīgais, pēc kā cilvēks vadās, izvēloties sev partneri, bet tas tomēr daudzas lietas izskaidro. Un, kurš gan atteiksies no norādes tādā smalkā lietā, kā attiecības?

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru