Kā šodien izskatās sarunu šova “Пусть говорят” varone, kura 19 gadu vecumā svēra 26 kilogramus

Pamazām Annas veselības stāvoklis pasliktinājās. Meitene vairs neko nevarēja apēst. Draugi pārstāja ar viņu kontaktēties, un arī viņas puisis nolēma pārtraukt romantiskās attiecības. Meitene saprata, ka ir slima ar anoreksiju, un nolēma piedalīties Andreja Malahova sarunu šovā. Programmas fani saprotoši izturējās pret Annas problēmu un atbalstīja viņu cīņā ar šo slimību. Populārais stilists Vlads Lisovets solīja personīgi veidot varones matus, pēc tam kad viņa pieņemsies par pirmajiem 3 kilogramiem. Un viņš turēja savu vārdu! Meitene atrada spēku un pārvarēja šo briesmīgo slimību. Pēc gada viņa atkal ieradās raidījuma studijā, kur auditorija viņu sagaidīja ar vētrainiem aplausiem. Bija grūti atpazīt to Annu, kuru viņi redzēja pirms gada. Viņai izdevās atgūt savus 22 kilogramus un tagad viņa izskatās apbrīnojami.

LASI VĒL: Tikai tievajiem: kā pieņemties svarā bez īpašas maģijas

Stilitsta izveidotā frizūra ir kļuvusi par patīkamu papildinājumu jaunās meitenes tēlam. Anna pateicās visiem, kas viņu atbalstīja visā atveseļošanās periodā. Annas māte stāstīja, cik grūti meitai bija cīnīties ar anoreksiju. Bez ārstu vizītēm meitene apmeklēja arī psihoterapeitu. Un tikai milzīgs gribasspēks un vēlme pārvarēt slimību palīdzēja meitenei glābt savu dzīvību.

Anna piebilda, ka nevajag klausīties citos attiecībā uz savu svaru. Ja jums kaut kas nepatīk savā augumā, tad labāk ir iegādāties sporta zāles abonementu.

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru