Nezini, ko dāvināt 8.martā? Lūk, TOP 10 dāvanu ideju mīļotajai sievietei, kolēģei, draudzenei, mammai

8.marts ir svētki, kurus gaida daudzas sievietes, vēloties saņemt dāvanas un uzmanību no stiprā dzimuma pārstāvjiem. Šīs dienas vissvarīgākais atribūts ir ziedi, un, neskatoties uz to, ka cenas šajā datumā krasi pieaug, vairumu puķu pircējus tas neaptur. Līdztekus ziediem tu vari iepriecināt savu mīļoto sievieti, draudzenes un kolēģes arī ar citiem pārsteigumiem.

Mēs apkopojām desmit ideju 8. marta dāvanām, kas patīkami iepriecinās daiļā dzimuma pārstāves.

 LASI VĒL: Nepieņem šīs dāvanas: 7 lietas, kas nes neveiksmi

1.Saldie komplekti, kuros iekļauta tēja, ingvera cepumi, rieksti, saldumi un šokolāde. Šādu velti par pasniegt darba kolēģēm un draudzenēm, kā arī vīramātei vai sievasmātei. Daudzas interneta vietnes piedāvā gatavus komplektus krāsainā iepakojumā un kastēs.

Ja ir vēlme, šādu komplektu var izveidot arī pašu spēkiem. Viens piemērs -šādai dāvanai tev būs nepieciešama krūzīte, tēja, medus burkā, tējas sietiņš, rieksti šokolādē, apsveikuma kartiņa un dāvanas iesaiņojums.

2. Ļoti populāra dāvana ir arī kosmētikas un vannas komplekti. Galvenais ir aptuveni zināt tās dāmas vēlmes, kurai dāvana tiks adresēta, lai uz tās nekrātos putekļi gadījumā, ja sieviete šādu kosmētiku neizmanto. Labāk ir pasniegt šādas dāvanas tuviniekiem – sievai, māsai, draudzenei, vecmāmiņai. Kolēģēm labāk izvēlēties kaut ko citu.

3. Biļetes uz iecienīta mūziķa vai izpildītāja koncertu, teātra pirmizrādi, kursiem – tas viss var būt lieliska dāvana, ja tu zini, kas patīk un ko vēlas otrs cilvēks.

4. Mājsaimniecībā noderīga lieta. Sadzīves tehnikas dāvināšana tiek uzskatīta par sliktu toni, jo to lietos visa ģimene – sievietei vajadzīgāks kas personiskāks. Tāpēc labāk nedāvināt dzīvesbiedrei tējkannu vai veļas mazgājamo mašīnu. Bet, ja nu viņa iepriekš ir noskatījusi veikalā kaut ko īpašu – trauku komplektu vai kafijas automātu, tad ar šādu dāvanu tu priecēsi viņas sirdi.

Pannas, tējkannas, servīze, glāzes – būs piemērota dāvana vecmāmiņām, vīramātei vai sievasmātei. Tu vari iegādāties arī skaistu termosu – ar šādu dāvanu tu parādīsi savas rūpes pret sievieti, kurai to pasniedz dāvanā.

 Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru