Pitbulterjers satvēra 7 mēnešus vecu bērniņu un iznesa to no istabas. Suņa īpašniece nezina, kā pateikties sunim!

Amerikānite Latana Čaij dzīvo Kalifornijā ar savu mazo meitu Masalu. Pagājušajā vasarā ap plkst. 12.00 naktī, viņa pēkšņi izdzirdēja pitbulterjera, kuru sauc Saša, skaļu reišanu. Suns bija ne savā ādā. Viņa ļoti skaļi rēja un pēc skaņām, kuras sasniedza sievietes istabu, kaut ko saskrāpēja ar ķepām.

LASI VĒL: Meiteni notrieca mašīna, un šoferis aizveda viņu uz mežu. Likās, viņai nav izredžu, bet tad parādījās suns

Kad Latana izgāja apskatīties, par ko dzīvnieks tik ļoti satraukts, viņa ieraudzīja savu pitbulterjeru pie durvīm, kas ved uz pagalmu. Suns saskrāpēja durvis, mēģinot tikt ārā.

Sieviete atvēra durvis un sastingā šausmās – viņu kaimiņu māju bija liesmās un no tās lija biezi, melni dūmi. Lēnām uguns izplatījās arī uz kaimiņu mājām, ieskaitot Latanas māju. Tas, ko pitbulterjers irdarīja tālāk, ir vienkārši pārsteidzoši.

Uzzinājusi par ugusngrēku, Latana nekavējoties metās istabā pie savas meitas, bet pitbulterjers bija jau priekšā. Suns satvēra bērnu aiz autiņbiksītēm un sāka nest ārā no istabas. Visi trīs droši izkļuva ārā. Ja suns nebūtu brīdinājis saimnieci par ugunsgrēku, šīs ģimenes stāsts varēja būt pilnīgi citādāks.

LASI VĒL: 17 attēli ar suņiem pirms un pēc patversmes, kuru bildes aizskars jūsu dvēseles dziļākās stīgas

Apmēram tajā pašā laikā, kad piedzima mazā Masala, Čai ģimenē parādījās pitbulterjers. Starp bērnu un suni izveidojās īpaša saikne, ko meitenes māte jau sen bija pamanījusi. Un Saša, glābjot mazā bērna dzīvību, pierādīja, cik svarīgs viņai ir šis bērniņš.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru