Kā savu ēdienkarti padarīt daudzveidīgāku, gardāku un 100 reizes veselīgāku! Tu pilnībā novērtēsi šo padomu lietderīgumu

Ēdiens ir kas tāds, uz kā rēķina noteikti nedrīkst ekonomēt. Ir nepieciešams apzināties, ka ēdiens ir jūsu un jūsu ģimenes ieguldījuma pamats, kas atspoguļosies veselības stāvoklī vēl vairākus gadus pēcāk.

Nav runa tikai par to, ka jūs ieekonomējat līdzekļus: ekonomēt uz veselīgas un svaigas pārtikas pagatavošanu ir tik pat liels grēks, kā pirkt nekvalitatīvu un ne pārāk svaigu pārtiku.

LASI VĒL: Medus ar kurkumu: pasaulē spēcīgākais antibiotiķis, kura iedarbību pat ārsti līdz galam nespēj paskaidrot

Uz šāda pamata balstās viss ajūrvēda uzturs. Visveselīgākais ēdiens veselībai ir tieši svaigi pagatavots, sulīgs, mazliet saldens, eļļains, silts, aromātisks un pārbagāts ar garšvielām, jo tieši šāds ēdiens pabaro mūsu organismu un prātu ar visu tam nepieciešamo.

Mana draudzene iedvesmoja mazliet vairāk painteresēties par indiešu virtuvi, jo viņa no ceļojuma uz Goa atgriezās ļoti laimīga un lieliski atpūtusies. Viņa tik ļoti cildināja tur ēsto pārtiku – tie esot bijuši visīstākie gardumi! Ceram, ka mūsu ieteikumi palīdzēs padarīt jūsu ēdienkarti daudzveidīgāku, gardāku un simtiem reižu veselīgāku organismam.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru