Kā savaldzināt vīrieti bez neķītrības: žesti un mīmika

Ceļš uz vīrieša sirdi iet ne tikai caur vēderu. Ir vēl pielīšanas triki, kurus mēs, sievietes, pavisam viegli varam izmantot. Lūk, paši iedarbīgākie no tiem.

Mūsdienu vīrieši ir kļuvuši ļoti izvēlīgi un piekasīgi. Viņiem vajag ne tikai sievieti, bet “šefpavāru virtuvē, karalieni ciemos un mīļāko gultā”. Bet, lai ko viņi arī tādu neizdomātu, mēs, sievietes, spējam pieglaimoties un iekarot jebkuru “karali”, ja vien vēlamies, mēs zinām, kā savaldzināt vīrieti. Vajag vien izmantot mūsu “slepeno ieroci”, kā skaistulītis jau ir gatavs aizmirst savu braucamo, lai tikai kārdinātāja viņam uzticētos. Un tā, apskatīsim visinteresantākos neverbālos signālus, kuri var palīdzēt savaldzināt vīrieti.

  1. Skaties acīs!

Ja vīrietis tevi uzlūko un, vēl jo vairāk, cenšas noķert tavu skatienu, tad obligāti to izturi, bet ne ilgi, pēc tam nolaid acas un paskaties uz “objektu” vēlreiz, bet tagad caur skropstām – nedaudz ironiski un pieticīgi.

  1. Virpini matus

Skaistu un kuplu matu īpašniecēm ir ar ko pamocīt vīrieti: uzskrullē lokas uz pirksta, pielabo un pieglaudi tās. Ja tev ir īss matu griezums, tad izmanto citu trumpi – atklāts kakls arī padara donžuānus trakus. Pielabo frizūru, ar roku nobrauc pa savu kaklu – un viņš jau ir tavs!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru