Kā savaldzināt vīrieti bez neķītrības: žesti un mīmika

  1. Smaidi

Vīrieši nepamana vai, vislabākajā gadījumā, žēlo “problemātiskās” sievietes, bet ne jau iekaro. Viņiem ir vajadzīgas pēc rakstura vieglas un atsaucīgas uz jokiem. Smaidi pēc iespējas biežāk, bet ar notekumu, ka tam ir patiess iemesls, tad jautājums, kā savaldzināt vīrieti, atkritīs pats par sevi.

  1. Pazemini balsi

Nīdošās notis balsī noslēp pēc iespējas tālāk, ja vēlies iekarot nedalītu vīrieša uzmanību. Tava izredzētā sirds visdrīzāk atsauksies mierīgam, salīdzinoši zemam (juteklīgam) balss tonim. Trenē savas balssaites, kad tevi neviens nedzird, un pēc tam nostiprini panākumus telefonsarunas laikā ar savu kavalieri.

  1. Radi savu skaistules tēlu

Lai arī vīriešiem, lai iemīlētos, nepavisam nav vajadzīgs slaids sievietes viduklis un kupla krūteža, tomēr ir lietas, kuras viņiem ir principiāli svarīgas. Lai savaldzinātu vīrieti, tev vajadzēs: tīrus matus un zobus, kārtīgs apģērbs, skaista stāja, viegla gaita, neuzbāzīgs kvalitatīvu smaržu aromāts un svaiga elpa.

  1. Esi patiesa itin visā

Iepriekšējie punkti zaudē aktualitāti bez pēdējā. Dāmas uzspēlētība aizbiedēs pat visizturīgāko bruņinieku. Pacenties sarunas laikā izrādīt patiesu ieinteresētību un izrādīt to ar skatienu, pat, ja savu runu vīrietis ir veltījis savas jaunās mašīnas dzinēja raksturojumam. Ja kļūst pavisam neinteresanti, tad godīgi pasaki, ka neko tajās lietās nesaproti, un tūlīt pat uzdod jautājumu par tev saprotamu tēmu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru