Jauna sieviete ar ādu, kā vecai sievietei, uzskata sevi par īstu skaistuli

“Man ir tik skumji, ka es savu ādu uzskatīju par kaut ko neglītu”

26 gadu vecumā jūs uz sava ķermeņa varat atrast vienu vai divas nelielas krunciņas. Bet šai meitenei, kuru sauc Sāra Gjurts, ir ļoti daudz krunciņu. Sāra neuztraucas. Viņa uzskata, ka tās ir lieliskas.

Gjurtsai bija 10 gadi, kad viņai tika uzstādīta diagnoze – savienojošo audu bojājumi, ko dēvē par Elera-Danlosa sindromu, kura ietekmē tiek bojāta kolagēna sintēze ādā. Pastāv vairāk nekā desmit šāda stāvokļa varianti. Sāras saslimšanai ir klasisks raksturs. Viņas āda kļūst nokarena un salokās, tādējādi atgādinot vecas sievietes ādu.

“Skolā es vienkārši centos to noslēpt” – atceras Gjurtsa. Tikai pirms pāris gadiem viņa pārvarēja savu nepārliecinātību un sāka skatīties uz sevi un uz savu reto stāvokli ar lepnumu.

“Man bija 22 – 23 gadi, kad es sāku skatīties uz sevi un savu ķermeni pilnīgi savādāk. Es sapratu, ka esmu unikāla un pārsteidzoša. Man ir tik skumji, ka es uz savu ādu skatījos kā uz kaut ko pretīgu” – savos iespaidos dalās Sāra.

Lai pierādītu, ka viņa lepojas ar savu ādu, Gjurtsa kļuva par modeli. Viņa publicē pozitīvas fotogrāfijas savā sociālā tīkla Instagram lapā.

"I do not need your approval darling, that's for insecure people." ???? • • • • • • #photoshoot #photograpy #latepost #urban #city #style #cityscape #americanapparel #noapprovalneeded #thanksbutnothanks #mytime #myteam #support #goodvibe #nonegativity #motivation #inspiration #ehlersdanlosawareness #ehlersdanlossyndrome #effyourbeautystandards #effthelabels #inmyskiniwin #mybeautymyway #beautyisnotgeneric #wlyg #loveyourbody #loveyourlines #imperfect #embraceit #bebeautiful

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on

“Es to daru tāpēc, lai lauztu sabiedrības stereotipus par cilvēka ķermeņa pilnīgumu. Es cenšos pierādīt, ka tieši nepilnības un unikalitāte ir patiess skaistums”, – stāsta Gjurtsa.

Pēdējo divu gadu laikā Sāra demonstrē pasaulei savu neparasto ādu un cilvēku reakcija viņu iedvesmo. Viņai ir daudz sekotāju, un viņa cenšas atbildēt uz visām ziņām.

https://www.instagram.com/p/BJi6tBDA99H/

Ar katru gadu viņas pārliecība pieaug.

“Mana misija ir parādīt pasaulei savus pašas trūkumus un palīdzēt cilvēkiem iemācīties mīlēt pašiem sevi. Patiesais skaistums atrodas mūsos iekšā” – stāsta Sāra.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru