Kā no parastā sāls izveidot aizsardzību pret ļaunu aci, lāstu un sliktiem cilvēkiem

Šo aizsardzību svarīgi ir vienmēr nēsāt sev līdzi, lai neviens nevarētu kaitēt. Tādus sīkumus var arī veidot mājas aizsardzībai. Maisiņus var pakārt virs ārdurvīm vai nolikt zem palodzes, lai sliktums netiek mājoklī iekšā.

Sāls aizsardzība pret lāstu

Riekšavu sāls uzlieciet uz tīras papīra lapas, aizdedziniet sveci un ieskatieties tās liesmā. Iedomājieties sev aizsargbarjeru, kas pasargā jūs no visa ļaunā. Paņemiet adatu un izduriet to virs uguns un pēc tam ielieciet to sālī. Ieberiet sāli kopā ar adatu maisiņa un noskaitiet:

“neviena ļaunā doma mani neskars, neviens skauģis uz manu pusi nepagriezīsies. Sāls mani pasargās, adata bēdas aizdzīs.”

Var vienkārši ielikt adatu sālī uz nakti, bet no rīta to piespraust apģērba iekšpusē. Ik pa laikam šis aizsargs jāliek sālī, lai atbrīvotos no negatīvās enerģijas. Izlietoto sāli vajag vai nu izmest, vai aprakt zem veca koka.

Aizsardzība pret ļauniem cilvēkiem

Uzlikt barjeru cilvēku negatīvajam noskaņojumam var ar parasta sāls palīdzību. Vienkārši vajag ierīvēt ķermeni ar sāli, kurš sajaukts ar ūdeni un noskaitīt:

“ aizsardzību spēcīgu radu, jebkuru bēdu projām dzenu. Sāls šo ļaunumu attīrīs , mani pasargā, ļauniem cilvēkiem ļaunumu atgriezīs.”

Pēc tam noskalojieties ar vēsu dušu. Veiciet šādu procedūru ik reiz, kad saskarieties ar negatīviem cilvēkiem. Sāls palīdzēs atjaunot dabīgo aizsardzību un neļaus ļaunumam kaitēt jūsu veselībai un enerģētikai.

Jebkuru aizsardzība, kurā izmantota sāls, ik pa laikam vajag atjaunot. Sāls var mainīt krāsu, kļūstot tumša no uzkrātās ļaunās enerģijas. Tādā gadījumā to vajag izbērt kanalizācijā vai uzmanīgi aprakt kādā klajumā. Jebkura aizsardzība, darināta paša rokām, droši jūs pasargās, ja jūs to nevienam nedosiet un nerādīsiet. Lai jums veicas un neaizmirstiet “spiest pa pogām.”

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru