Kā neiekļūt nabadzības lamatās? Kāpēc es pārstāju atlikt naudu nebaltai dienai?

Katram no mums jau bērnībā bija krājkasīte, kurā atlikām naudiņu kādai ilgi kārotai lietai. Līdz ar vecumu aug mūsu vēlmes, turklāt arī summa, kāda nepieciešama šo lietu realizēšanai. Reizēm vēlamajai lietai naudu nākas krāt pat gadiem, taču tas viss ir tādēļ, ka darām to nepareizi, paši pievelkot sev nabadzību.

Kādēļ daudzi cilvēki spēj ļoti veiksmīgi un ātri sasniegt savus finansiālos mērķus, bet tik pat daudzi nemitīgi piedzīvo neveiksmes? Mēs jums šodien pastāstīsim veidus, kā pareizi glabāt naudu un to, kā piesaistīt sev materiālo veiksmi.

LASI VĒL: Kuras Zodiaka zīmes 2020. gadā peldēsies naudā?

Kā pareizi krāt naudu?

Tautas ticējumi

Naudu nepieciešams uzglabāt labā un kvalitatīvā makā, nevis nopērkot to ļoti lielās atlaidēs. Kad iegādājaties savu maciņu, pievērsiet uzmanību krāsai un kvalitātei. Tiek lēsts, ka naudai patīk sarkanā krāsa un dabīgie materiāli. Tāpat ieteicams nekad nemest ārā savus vecos makus.

Centieties izvairīties no daudz monētām un netīrām, nodriskātām banknotēm. Šāda nauda nes līdzi iepriekšējā īpašnieka enerģētiku, tādēļ iztērējiet to jau pie pirmās izdevības.

Makā nav vieta veciem čekiem, rēķiniem, izmantotām biļetēm un citiem nevajadzīgiem papīriem.

Finansiālo labklājību neatnesīs līdzekļi, kas iegūti netaisnīgā ceļā vai arī nejauši. Labāk šādu naudu noziedot kādam, kam tā ir daudz vairāk vajadzīga. Pozitīvā enerģētika jūsu finansiālo situāciju tikai uzlabos.

Visiem labi zināma sena patiesība: “Naudai patīk, ka to skaita”. Par to centieties neaizmirst! Bet ar ietaupījumiem jārīkojas citādi: tādai naudai nepatīk, ka to skaita.

Finansiālo labklājību atnesīs arī neliels talismans jūsu makā. Piemēram, banknote vai monēta ar jūsu dzimšanas gadu. Taču ģimenes fotogrāfijas glabāt makā gan nevajadzētu. Tas var sabojāt jūsu materiālo stāvokli.

Nekad neiztērējiet visu naudu, kas atrodas jūsu makā. Lai jums vienmēr būtu naudiņa, makā jāatrodas vismaz vienai papīra banknotei.

Mēs visi esam pieraduši atlikt naudu nebaltām dienām, taču daudzi nemaz nezina, ka ar šādu domu atlikta naudu finansiālo labklājību neatnesīs. Šāds domāšanas veids jūs automātiski ieprogrammē uz nabadzību, jo iedarbojas pievilkšanās spēks: ja jūs vienmēr domāsiet par nebaltām dienām, tad tādas arī pienāks. Vislabākais risinājums ir ekonomēt vai arī atlikt un krāt naudu kaut kam pozitīvam, piemēram, atvaļinājumam.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru