Dārglietas, kuras nes nelaimi un negatīvi ietekmē sava nēsātāja dzīvi

Tālāk runa ies par 6 dārglietām, kas var negatīvi ietekmēt notikumu gaitu savu īpašnieku dzīvē.

Gandrīz visām sievietēm, un arī dažiem vīriešiem, piemīt vājība pret dārgakmeņiem. Rotas nonāk pie cilvēkiem dažādos ceļos: dažas no tām viņi pērk paši, bet dažas nonāk pie viņiem kā predzents. Taču pastāv arī tādi laimīgie, kuri atrod dārglietas burtiski uz ielas. Bet velkot atrastās dārglietas, piemēram, kaklarotu ap kaklu vai rokassprādzi ap roku,  cilvēki iedomājas par to, ka rotas spēj atnest viņiem bēdas un ciešanas?

LASI VĒL: 10 pārsteidzošas lietas, kuras jūs nezinājāt par princesi Diānu

Tātad…

Atrastās dārglietas.

Tādas rotaslietas – teiksim ir kā „ loterija”. Iespējams, nesīs veiksmi, bet varbūt otrādi, nelaimi. Viss būs atkarīgs, kāda karma bija rotas iepriekšējam īpašniekam. Bet jebkurā gadījumā nedrīkst aizmirst par vecu parunu, kas vēsta: „Iegūt labumu no citu labuma nevar”. Īpašu uzmanību pelnījuši atrastie krustiņi. Tādi rotājumi nu nekādi nevar atnest veiksmi. No tiem vajadzētu atbrīvoties pēc iespējas ātrāk. Un tas ir vienalga, vai krustiņš ir sudraba vai zelta, vai ar ar dimantiem. Neko labu no tāda atraduma gaidīt nevajag.

Nozagtās dārglietas.

Šāda veida dārglietas neko labu nenesīs tam , kas tos nozadzis. Kopš seniem laikiem pastāv viens ticējums. Saskaņā ar to, cilvēkam, kuram tika nolaupītas dārglietas, zaglis paņēmis arī visu negatīvo un iespējamās arī slimības.

Lombardā iegādātās dārglietas.

Te uzreiz jāatzīmē, ka no labas dzīves cilvēki uz lombardu savas dārglietas nenes. Kā zināms, tam par iemeslu ir kāds traģisks notikums vai pat kāda krimināllieta. Attiecīgi, rotaslietas, kas ir atnestas uz lombardu, var būt ar negatīvu enerģētiku,  tāpat kā arī viņu saimnieki. Pret lietām, kuras ir iegādātas tādās iestādēs, vajag izturēties piesardzīgi. Kas zina, varbūt tas, visnotaļ jauks kulons var novest jūs līdz finansiālai krīzei, tāpat kā savu iepriekšējo īpašnieku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru