Sens ābolu pīrāgs no Itālijas. Mīksta mīkla, kraukšķīga garoziņa, skābens pildījums – viss tieši tā, kā man patīk!

Atzīstieties, jūs arī tā darāt? Atgriežoties mājās pēc darba jūs, tāpat kā miljons citi darbaholiķi, ieskrienat tuvākajā konditorejas veikaliņā, meklējot “kaut ko saldu” desertā. Un sev dotie solījumi neēst pēc sešiem pazūd bezdibenī.

Es arī tā bieži daru. Bet ne katrs var atļauties katru dienu nopirkt sev kaut ko saldu: ģimenes budžets no tā cieš diezgan sāpīgi. Lūk, kāpēc ir laiks pāriet uz mājās ceptiem saldumiem. Turklāt jūs vienmēr būsiet pārliecināti par sastāvdaļu dabīgumu un iztērēsiet mazāk līdzekļu. Bet, ja izdodas atrast ideālu recepti, tad arī laika patēriņš ir ievērojami mazāks.

Kā tādu receptes variantu mēs vēlamies jums piedāvāt senu itāļu pīrāgu. Ja jums, tāpat kā man, ābolu izstrādājumi liekas visgaršīgākie, tad recepte jums patikt. Nevajag salīdzināt šo recepti ar parastajiem ābolu pīrāgiem vai šarloti. Itāļi ir izstrādājuši paši savu ideālo formulu,bet mēs izlēmām padalīties ar to ar jums.

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti 180 grami
  • Āboli 4 gab.
  • Olu dzeltenumi 2 gab.
  • Cukurs 140 grami
  • Sviests 50 grami
  • Piens 125 ml
  • Cepamais pulveris 4 grami
  • Sāls 1 šķipsniņa

Šķir nākošo lapu un uzzini pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru