Jūsu galvenais ienaidnieks pēc Zodiaka zīmes

Svari

Svari izstaro rāmumu un harmoniju. Viņi ir labsirdīgas un miermīlīgas personības. Šīs zīmes pārstāvji necieš tos, kuri cenšas viņus komandēt. Bet visvairāk viņi necieš, kad uz viņiem kliedz. Tāpēc Svari nedraudzējas ar Auniem. Auns ir ļoti valdonīga un impulsīva zīme, kas ar savu darbību atgādina tanku, bet Svari to nevar ciest.

Skorpions

Pagaidām šī Zodiaka zīme liekas ļoti klusa un mierīga. Bet patiesībā tās pārstāvji ir nežēlīgi, atriebīgi un viltīgi cilvēki. Skorpioni necieš sapņotājus-Ūdensvīrus. Viņiem tie ir neveikli, garlaicīgi un vispār ne no šīs pasaules. Skorpions nekad nedraudzēsies ar Ūdensvīru – un punkts.

Strēlnieks

Strēlnieki ir pārliecības, enerģijas un mundruma pilni. Šie cilvēki ir visveiksmīgāko personību augšgalā. Strēlnieki ir nekaitīgi ienaidnieki. Viņi nevar ilgi dusmoties uz to, kurš dara viņiem pāri. Personīgajā dzīvē viņiem viss vienmēr ir vislabākajā kārtībā, un darbā viņus gaida panākumi. Vispār Strēlnies starp zodiaka zīmē ir samērā cienījama persona, un viņam ienaidnieku kā tādu vispār nav.

Mežāzis

Mežāži ir nenogurdināmi un gandrīz nekad neizjūt nogurumu. Viņi nekad nestāv uz vietas, vienmēr iet tikai uz priekšu. Un tāpēc necieš piekasīgus cilvēkus, kuriem nepatīk aktīva dzīve un kuri dod priekšroku sēdēt mājās. Mežāžu ienaidnieks ir Vēzis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir raksturīga nepastāvība. Viņi ir ļoti ziņkārīgi, viņiem patīk iepazīt visu jauno. Viņi necieš “vecā kaluma” cilvēkus, kuri ir pieraduši pie visa vecā un pieturas pie stingra konservatīvisma. Ūdensvīrs sāk krist panikā, kad kādam viss ir sīki ieplānots. Ūdensvīriem ienaidnieks numur viens ir Vērsis.

Zivis

Tā ir pārlieku ievainojama, mierīga un, pats galvenais, radoša Zodiaka zīme. Viņi necieš nemierīgos, skaļos un mundruma pilnos Strēlniekus. Zivis, skatoties uz Strēlniekiem, ir nedaudz greizsirdīgas. Jo viņām ir grūti iepazīties ar jaunu cilvēku, viņas baidās, ka izjauks savu kluso un ērto pasaulīti.

Kā izrādījās, naidīgas jūtas – tas ir astroloģiskais kaujas lauks. Lai neciestu no naida, ļaunuma un nelabvēļu dusmām, izvairieties no saviem astroloģiskajiem ienaidniekiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru