Vai jūs zināt, ka jūsu rokas jums var palīdzēt atbrīvoties no liekajiem kilogramiem? Tā ir pārsteidzoša un vienkārša metode.
Plaukstas var kalpot par pamatu, lai aprēķinātu dažādu ēdienreižu porcijas lielumu, kādu mums vajadzētu apēst. Vai tas nav lieliski?
Piekopiet aktīvu dzīvesveidu, dzeriet daudz šķidruma un esiet veseli!
Daudziem cilvēkiem neizdodas sabalasēt uzturu, nepārspīlējot ar, piemēram, gaļas daudzumu.
Šīs metodes galvenais mērķis ir iemācīties pareizi noteikt savas porcijas lielumu.
Šīs metodes vienkāršība ir tik lieliska, ka daudzi dietologi un iestādes Eiropā un ASV jau liek likmes uz šo metodi, ka tā spēs izskaust aptaukošanos un cīnīties ar to.
Kā tad tas darbojas? Tas ir ļoti vienkārši un jūs viegli atvadīsieties no liekā svara un iegūsiet lielisku formu!
Daļa no plaukstas norāda uz to ēdiena apjomu, kādu jums nepieciešams apēst katrā ēdienreizē un ne vairāk.
Sauja norāda uz to cik daudz rīsu, makaronu, un dažādu graudaugu jums vajadzētu patērēt.
Pirksti norāda uz to, cik daudz tauku mums jāpatērē visas dienas laikā.
Svaigi un vārīti dārzeņi: tiem jāsastāda lielākā daļa no visa ēdiena uz jūsu šķīvja, tiem ir jābūt divu plaukstu daudzumā.
Salātiem pievienojiet kādas garšvielas, citronu sulu, ābolu etiķi vai olīveļļu, tā kā šie produkti satur mazāk kaloriju kā majonēze un mērces.
Ogļhidrāti (rīsi, makaroni, kartupeļi, un graudaugi), tiem jābūt tikai saujai.
Olbaltumvielas (gaļa, vista un zivs) plauksta bez pirkstiem, šādu daudzumu vajadzētu notiesāt ēdienreizē.
Siers: savienojiet vidējo pirkstu ar rādītājpirkstu.
Tas ir maksimālais siera daudzums, kuru jūs variet dienas laikā patērēt – kā pēc platuma, tā pēc garuma.
Taukvielas un cukurs: kā jau gaidīts, tauki un cukurs ir diezgan ierobežotā daudzumā. Dienas deva – puspirksts.
Saldējums: kulaks.
Tas ir tik vienkārši, vai ne?