Dēls sastrīdējās ar vecākiem biznesa dēļ. Sākumā viņi veiksmīgi sastrādājās, bet tad sāka strīdēties – tā gadās

Kādā ģimenē izcēlies konflikts.

Dēls sastrīdējās ar saviem vecākiem biznesa dēļ. Sākumā viņi veiksmīgi strādāja kopā, bet tad sāka kašķēties – arī tā dzīvē gadās. Dēls gribēja visu organizēt pa savam, tēvs – konservatīvs un rutīnu mīlošs, gribēja visu atstāt pa vecam. Tēvam Nikolajam bija smags raksturs.

Viņš necieta izlēcienus. Viņš mēdza būt ass un rupjš. Viņš bija noslēgts un necieta sentimentu un jūtu izrādīšanu. Notika skandāls ar lamāšanos un kliegšanu. Māte centās dēlu ar tēvu samierināt, bet tie abi neklausījās. Dēls bija ietiepīgs. Viņš tēvam pateica visu ko domā – skaidri un gaiši. Bet tad viņš aizgāja no biznesa un arī no mājām. Nikolajs Ivanovičs aizliedza mātei zvanīt dēlam. Viņš sacīja: „Šo par nebijušu nepadarīsi, lai dzīvo kā grib! Vēlāk pats uz ceļiem atrāpos!” un piebilda, ja sieva neklausīs, viņš arī aizies no mājām uz visiem laikiem. Punkts.

Arī dēls ne rakstīja, ne zvanīja. Viņš dzīvoja labi – bija pašam savs dzīvoklis. Viņš uzsāka pats savu biznesu – remontēja datorus un viņam veicās labi. Vēlāk jau nolīga palīgus. Tad iepazinās ar jauku  meiteni un sāka dzīvot kopā. Bet par tēvu pat domāt negribēja – bija ļoti apvainojies.

Tā pagāja divi gadi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru