Daudz bērnu māte, lai atriebtos vīram, aizdedzina māju kopā ar viņu bērniem. Četrus gadus veco zēnu neizdevās glābt

Daudz bērnu māte, lai atriebtos vīram, aizdedzina māju kopā ar viņu bērniem.

Aplēja ar benzīnu mēbeles un grīdas, iemeta sērkociņu un aizgāja. Ugunī dega divi sievietes bērni. Briesmīgā veidā māte, pēc ķildas ar vīru, izrīkojās ar saviem bērniem. Kaimiņi devās glābt bērnus. Viņi ieraudzīja, ka no mājas līst dūmu mākoņi un izsita logu. Viņi spēja izvilkt no uguns tikai divus gadus vecu meiteni. Otru bērnu neizdevās glābt. Nomira četrus gadus vecs zēns.

LASI VĒL: Perfektas atriebības stāsts. Kā sieva, pēc 37 gadu laulības, atriebās vīram, kurš viņu iemainīja pret savu jauno sekretāri

Pēc kaimiņu teiktā, sieviete bieži dzērusi. Viņa ļoti slikti izturējās pret bērniem, bieži viņus sita. Mērdēja viņus badā, vairākas dienas nebarojot. Visu ziemu bērni staigāja nepienācīgi apģērbti un nosaluši. Viņiem nebija ziemas drēbju. Jā, un viņi nevarēja sasildīties arī mājā, jo reti kurināja krāsni.

29 gadus vecajai sievietei tiek izvirzītas trīs apsūdzības: slepkavība, slepkavības mēģinājums un citas personas īpašuma iznīcināšana, skaidro Baikāla apgabaltiesas preses dienests. Sieviete neuzskata sevi par vainīgu. Tuvākajā laikā kļūs zināms par pirmās tiesas sēdes datumu.

LASI VĒL: Sieviešu atriebība. Laikam pats trakākais, kas var būt…

Apsūdzētajai ir vēl divi bērni. Drīz vien kļūs zināms, vai bērni paliks pie radiem vai tiks nosūtīti uz bērnu rehabilitācijas iestādi. Tagad sievieti sagaida tiesa. Tā notiks Sarkanajā Čikojā. Visi tās iedzīvotāji liecinās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru