HOROSKOPS: Uzzini, kādas markas auto visprecīzāk atbilst tavai Zodiaka zīmei

Cilvēki ir tik dažādi. Arī automašīnas izvēlē nākas saskarties ar grūtībām, iespējams, pat dilemmu- kuru mašīnu iegādāties?

Viens brauc savā vecajā „Golfiņā” un slavē to, bet citam ar Ferrari un Jaguāru ir par maz- vajag vēl kaut ko kolekcijai. Ārzemju astrologi, pērkot automašīnu, iesaka pievērst uzmanību tam, lai pirkšanas un automašīnas izgatavošanas datums nebūtu opozīcijā ar pircēja horoskopu. Savas horoskopa zīmes piešķirtas arī automašīnām. Piemēram, ja cilvēks, kurš pēc zodiaka zīmes ir Vērsis, nopērk Skorpiona zīmes automašīnu, kura „dzimusi” Ūdensvīra zīmē, neievērojot, ka pirkšanas dienā valda Lauva- mašīnas negatīvā aura trīskārtīgi pastiprinās, un visticamāk, ka jau pirkšanas dienā, mašīna līdz jaunajām mājām nenokļūs.

Kāda automašīna būs Tavs visveiksmīgākais pirkums?

Ja esi Auns

Tev vislabāk kalpos Fords un Ferrari, sevišķi, sporta modeļi sarkanā krāsā. Sarkanais spēj samierināt arī ar kādas citas firmas mašīnu, jo šī krāsa, kā planētas Marss simbols, palīdz Aunam.

Ja esi Vērsis

Tu, izvēloties auto, priekšroku dosi tā ērtībai un komfortam, bet, svarīga sastāvdaļa, ir arī tās dizains. Vislabāk un veiksmīgāk būtu, ja Vērsis iegādātos divus braucamrīkus- vienu darba vajadzībām un atpūtas braucienam („miniveni”, universāļi), bet otru tādu, ar kuru var paspīdēt citu acīs. Vislabāk- Volvo.

LASI VĒL: Kādu ķermeņa daļu jūs dušā mazgājat pašu pirmo? Viss atkarīgs no jūsu rakstura. Ļoti precīzs raksturojums

Ja esi Dvīnis

Dvīni varētu interesēt ātra mašīna. Viņš dos priekšroku sporta autiņam un katrā ziņā mazam, kompaktam braucamrīkam, nevis garam limuzīnam. Dvīņiem vislabāk kalpos Toijota, var pirkt arī tādu mašīnu, kura daudzkārt mainījusi savus īpašniekus.

Ja esi Vēzis

Vēzim ir svarīgi, lai mašīna būtu droša, mājīga, maza, ar apaļīgām formām un mīkstu interjeru. Viņam mašīna pilda tikai pārvietošanās funkciju, tāpēc ar marku Vēži īpaši „neizlec”. Tava mašīna- Folksvāgens vai Sābs.

Ja esi Lauva

Mašīna ir viena no Tavām vismīļākajām lietām, tāpēc Tev nebūs vienalga, ar kādu „ripinies”.

Tu mīli ātru, trakulīgu dzīvesveidu, tāpēc dod priekšroku arī ātrām mašīnām. Tavs lielākais sapnis ir iegādāties Rollsrois– kadiljaks- ja nesanāk, jāsamierinās ar Jaguāra, vai Pežo firmas zīmi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru