Kādu ķermeņa daļu jūs dušā mazgājat pašu pirmo? Viss atkarīgs no jūsu rakstura. Ļoti precīzs raksturojums

 Viss atkarīgs no rakstura.

B.k.S. Aiengars, viens no slavenākajiem jogas instruktoriem pasaulē, teica: “Ķermenis, tas ir jūsu templis.” Turiet to tīru, lai dvēsele dzīvotu”, bet, kā teica Ļevs Tolstojs: “Mūsu ķermenim ir mašīna dzīvībai.”

Neatkarīgi no tā, vai jūs uzskatāt savu ķermeni par mašīnu vai templi, tas neapšaubāmi ir jūsu enerģijas, emociju, personības, domu un visa pārējā, trauks, kas jūs padara tādus, kādi jūs esat, raksta APost.

Tas, ko jūs mazgājat dušā pirmām kārtām, daudz ko izsaka par jūsu personību.

Kājas

Palīgenerģijas kanāli vai čakra, koncentrējas kājās.

Kāja ir pilnības un pazemības simbols. Cilvēki, kuri vispirms mazgā kājas, droši vien ir ļoti norūpējušies par visu dzīvo būtņu tiesībām un rūpējas par Zemi un viņas labklājību.

Viņi droši vien ir ļoti pamatīgi un droši jūtas savā ķermenī.

Ekstremitātes

Cilvēki, kuri vispirms mazgājas vai nu kājas, vai rokas – kaislīgi ceļotāji (vismaz savos sapņos). Ekstremitātes ir tas, uz ko cilvēki vienmēr paļaujas, ja runa ir par pārvietošanos.

Viņi novērtē bezrūpību, nemieru un brīvību. Lielāko daļu laika velta fiziskai un garīgai aktivitātei, jo viņi vienmēr sapņo par tālajām un noslēpumainajām vietām.

Intīmā zona

Varbūt jums šķiet, ka tas runā par cilvēka seksualitāti un vaļību, bet patiesība ir tāda, ka tādi cilvēki ir ļoti atturīgi, kautrīgi un tiecas apšaubīt savus spēkus un salīdzināt sevi ar citiem.

Viņi ir ļoti jutīgi, bet vienmēr cenšas palikt par tādiem kādi ir. Apkārtējiem ir vajadzīgs ilgs laiks, lai tos iepazītu.

Krūtis

Cilvēki, kuri vispirms mazgā krūtis, vienmēr meklē pareizos ceļus. Viņi jūtas ļoti ērti savā ķermenī un dzīvesveidā – pārliecināti un neatkarīgi.

Viņiem ir dominanta personība. Krūtis satur daudz vitāli svarīgu orgānu, ieskaitot plaušas un sirdi. Šādi cilvēki novērtē dzīvi un cenšas izmantot katru iespēju.

Mugura

Mugurkauls ir pamats mūsu prātam un enerģijai. Dzīves impulsi tiek pārnesti uz nervu sistēmu, lai noteiktu katru jūsu domu un kustību.

Tas ir burtiski visa ķermeņa darbs. Cilvēka daba aizsargā un saglabā tik svarīgu dzīves sastāvdaļu.

Muguras mazgāšana norāda uz atturīgu, piesardzīgu, apdomīgu personību. Tādi cilvēki bieži vien domā par savu dzīvi un uzskata, ka lielākā daļa apkārtējo nav pelnījuši viņu uzticību.

Viņi ir intraverti un mīl drošību. Vientulība viņiem ir pilnīgi normāla. Tomēr ļoti bieži viņi neiebilst pret kādu kompāniju.

Rokas

Mūsu rokas ir fiziskas un garīgas izturības un spēka simbols. Cilvēki, kuri pirmām kārtām mazgā rokas, novērtē solidaritāti un vienotību.

Viņu vārdu krājumā nav vārda “bailes”. Viņi vienmēr seko tam, kam tic un nenodod savus principus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru