9 veidi, kā pārīši sadodas rokās, un ko tie nozīmē

Attiecībās starp diviem ir svarīga katra detaļa: vārdi, skatiens, pieskārieni. Cik bieži jūs sadodaties rokās? Vai jūs vispār sadodaties rokās? Attiecībās partnera turēšana aiz rokas ir diezgan svarīga, un tas, kā jūs sadodaties rokās, var daudz ko pastāstīt par jūsu jūtām.

Plaukstas skatās uz leju

Tas, kura plauksta skatās uz leju, ir galvenais jūsu attiecībās. Tāds plaukstu stāvoklis parāda vēlmi aizsargāt partneri un ir vairāk raksturīgs vīriešiem. Viņš ņem viņu aiz rokas, lai pārvestu pāri ielai vai cauri ļaužu pūlim

LASI VĒL: Jaunu attiecību klupšanas akmeņi: 7 likumi un aizliegumi

Savīti pirksti

Pāri, kuri savij pirkstus, kad sadodas rokās, tādējādi izrāda ļoti dziļu saikni vienam ar otru. Viņus blakus notur ne vairs fiziskā pievilcība – viņu attiecības jau sen ir pārgājušas citā līmenī. Viņi rūpējas viens par otru un ir godīgi viens pret otru.

Viens tur otru aiz pirkstiem

Ja jūsu partneris jūs ved, turot nevis aiz visas rokas, bet aiz pāris pirkstiem, tad tas kaut ko nozīmē. Jūs abi esat neatkarīgi, droši, jums ir savas kaislības un intereses, kas ir ārpus jūsu attiecību rāmjiem. Visdrīzāk jums abiem patīk pabūt vienatnē ar sevi, un jūs cenšaties saglabāt savu individualitāti. Bet dienas beigās jūs noteikti būsiet kopā, jo jūsu attiecības ir stipras un drošas.

Viens tur otru aiz pirksta

Ja jūs partneri turat aiz viena pirksta, tas nozīmē, ka jūs saista neticami mierīgas attiecības, ar romantisma un rotaļīguma piedevu. Jūsu otrā pusīte var periodiski jūs paņemt aiz pirkstiņa, it kā flirtējot ar jums.

Saķēriens ap kaklu

Tāpat kā gadījumā ar savītajiem pirkstiem, tāds apķēriena veids nozīmē, ka jūs esat ļoti tuvi, tomēr šis variants jau vairs neietilpst kategorijā “turēties pie rokas”. Ja jūs tādā veidā esat apķerta, tas nozīmē, ka partneris izrāda savu aizsardzību attiecībā pret jums, ja jūs tādā pat veidā esat apķēris savu otro pusīti, tas nozīmē, ka jūs lepojaties ar jūsu attiecībām un jūs aizsargāsiet viņu no jebkurām briesmām par jebkādu cenu.

Pasīva pieskaršanās

Šajā roku stāvoklī jūs maigi, bet stipri turieties pie partnera rokas. Jūs neuzbāžaties viens otram, bet jums abiem ir noteikti likumi un robežas. Tādā veidā jūs jūsu attiecībām piedodiet maigumu, bet neizlieciet tās izstādē.

Viņa ir mana

Šis ir visizplatītākais veids, kā sadoties rokās. It īpaši bieži to var novērot kāzu fotogrāfijās, kur viņas miniatūrā roka guļ virs viņa spēcīgās plaukstas: iemīlējušies tā izrāda dzīvīgo savu attiecību enerģiju, kā arī vēlmi aizsargāt vienam otru. Tādas attiecības tiek raksturotas ar abpusēju cieņu, uzticību un apbrīnu.

Pirksti ir atslābināti savīti

Jūs izrādāt pārliecību. Jūs pilnībā uzticaties viens otram, bet jūsu attiecības jau ir sasniegušas emocionālu stabilitāti. Jūs zināt, ko vienam no otra sagaidīt.

LASI VĒL: Kā Jūsu vīrietis Jūs sauc, tā arī pret jums attiecas

Saķēriens ap plaukstas locītavu

Pirmajā acu uzmetienā var likties, ka tāds veids, kā turēties pie rokas, ir nedaudz agresīvs, un izrāda nepārliecinātību par sevi. Bet tas nebūt tā nav. Jūs ne tikai savijat rokas, jūs vēl tās zem plauktas arī savienojat. Tas parāda dziļu savienību, kaisli un milzīgu nepieciešamību būt blakus vienam ar otru.

Un kā jūs sadodaties rokās? Varbūt, ka jums ir savs, tika jūsu paņēmiens?

Avots: www.brainum.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru