Flebologs aicina iegaumēt, ka pret vēnu varikozi spēj cīnīties šis!

Apinis

Apiņi lieliski tonizē ķermeni. Aptiekā iespējams iegādāties apiņu ekstraktu, gan tējas. Vāriet apiņu tējas un dzeriet veseli. Tāpat iespējams arī taisīt kompreses un likt klāt pie kājām.

Kastaņas

Tautas medicīnas pārstāvji apgalvo, ka kastanis ir neaizstājama sastāvdaļa varikozes ārstēšanā. Kādēļ gan to neizmēģināt? Savāciet kastaņus un attīriet tos no miziņas. Aplejiet tos ar 200 ml spirta un noturiet tos vismaz divas nedēļas. Pēc tam nepieciešams sākt ārstēšanu. Nostādījumu nepieciešams dzert pa 30 pilieniem pēc ēšanas viena mēneša garumā.

Piparmētra

Lai ārstētu vēnu varikozi, palīdz arī piparmētra. Aplejiet vienu tējkaroti piparmētru ar 100 ml verdoša ūdens, ļaujiet tam ievilkties apmēram 20 minūtes. Pēc tam maisījumu nokāsiet un pievienojiet 100 ml piena sūkalu, visu rūpīgi samaisiet. Ārstnieciskais līdzeklis ir gatavs! Lietojiet trīs reizes dienā apmēram 30 minūtes pirms ēšanas, vēlams veselu divu nedēļu garumā.

Bišu vasks

Mediķi teju vienbalsīgi iesaka lietot šo dabīgo līdzekli. Ņemiet bišu vasku, propolisu un olīveļļu (attiecība 2 : 1 : 1). Iesmērējiet ar šo maisījumu kājas gan rītos, gan vakaros. Būsiet patīkami pārsteigti par lieliskajiem rezultātiem.

Populāra smēre

Šo smēri iespējams pagatavot no šādām sastāvdaļām: alvejas sula, Višņevska ziedi, sīpolu sulu, ihtiola ziedi, saimniecības ziepes šķidrā veidā, medus, cūkas tauki bez sāls. Sastāvdaļas jāņem vienādās proporcijās, tās sajauc kopā un katliņā uzsilda. Rūpīgi maisiet, līdz iegūta viendabīga masa. Līdzko masa atdzisīs, smēre būs gatava. Ieteicams to lietot vismaz trīs reizes dienā.

Negaidiet, ka visas problēmas pāries pašas no sevis, bet gan ķerieties klāt to ārstēšanai. Atcerieties to, ka tautas metodes ir patiešām iedarbīgas kopā ar kompleksu terapiju, tādēļ vienmēr konsultējieties ar savu ārstu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru