Es atbrīvojos no 2 liekajiem kilogramiem tikai 2 dienu laikā! Tikai tāpēc, ka ēdu šo augli tukšā dūšā

Atslodzes diena ar kivi

Vienu (maksikums divas) reizes nedēļā drīkstat veikt kivi atslodzes dienu. Dienas laikā nepieciešams apēst 6 kivi un jāizdzer 1,5 l kefīra ar zemu tauku saturu vai arī bezpiedevu jogurts. Tieši kivi labvēlīgo sastāvdaļu dēļ dienas laikā iespējams atvadīties no līdz pat dieviem kilogramiem liekā svara!

Atslodzes dienā drīkstat dzert kivi un kefīra kokteiļus: sajauciet blenderī kivi, kefīru, apelsīnu, vai arī lieciet klāt ogas. Tas padarīs jūsu ēdienkarti daudzveidīgāku, palīdzot atslodzes dienu padarīt daudz panesamāku un pat izbaudīt to, paralēli saglabājot brīnumaino iedarbību uz ķermeņa aprisēm.

LASI VĒL: Lielbritānijas zinātnieki noteikuši ideālo eļļu, kas neietekmē mūsu figūru

Kivi diēta sniedz patiešām labus rezultātus. Mēs jums piedāvājam veseslus divus diētas veidus, kas sadalīti 7 dienām. Pēc nedēļas vairs neatpazīsiet savu atspulgu spogulī. Turklāt svara nomešana organismam nāks tikai par labu, jo netiks zaudēta muskuļu masa, bet papildus tiks sniegts vitamīnu lādiņš. Tik īsā laika periodā iespējams atbrīvoties no veseliem 6 kg! Un ticiet man – šī diēta ir tā vērta!

Zaļā kivi diēta

Brokastis

Pagatavojiet salātus no 1 salātu lapu saišķa, 1 paprikas, 1 kivi, 2 lociņiem. Salātus sataisiet kopā ar 1 ēdamkaroti franču sinepju vai citronu sulu.

Uzkoda divas stundas pēc brokastīm

Blenderī sagatavojiet kokteili no 1 zaļā ābola, 1 kivi un 1 banāna. Ja jums nav iespēja sagatavot kokteili, vienkārši apēdiet šos augļus.

Pusdienas

Aplejiet 3 ēdamkarotes auzu pārslu ar glāzi dabīgā jogurta, pievienojiet sauju rozīņu, smalki sagrieztas mandeles un tik pat smalki sagrieztu kivi. Ļaujiet auzām pastāvēt apmēram 15 minūtes, lai tās piebriestu un kļūtu mīkstākas – izbaudiet enerģiju sniedzošu ēdienu!

Launags

Pagatavojiet augļu salātus: būs nepieciešams viens banāns, 1 ābols, 1 kivi, kā arī glāze kefīra vai jogurts. Salātiem klāt varat pievienot arī šķipsniņu kanēļa.

Vakariņas

Novāriet nedaudz brūnos rīsus un pagatavojiet sātīgus salātus. Sajauciet 50 g vārītu brūno rīsu ar 1 kivi, 1 ābolu vai bumbieru, salātlapām un glāzi kefīra. Salātu sastāvs varētu šķist ārkārtīgi dīvains no sākuma, taču jūs mainīsiet savas domas, līdzko tos pagaršosiet.

Pirms gulētiešanas

Pēc izvēles: varat apēst 1 apelsīnu vai arī izdzert glāzi kefīra.

LASI VĒL: Eksperiments: Mīnus astoņi centimetri viduklī divu nedēļu laikā ar pašmasāžu

Kivi olbaltumvielu diēta

Brokastis

Pagatavojiet salātus no 100 g vārītiem brūnajiem rīsiem, 1 kubiciņos sagriezta kivi, 1 rīvēta ābola un 30 g feta siera. Pie salātiem varat klāt dzert tasīti zaļās tējas.

Uzkoda divas stundas pēc brokastīm

Ņemiet 1 banānu un 1 kivi. Ja ir iespēja, tad pagatavojiet kokteili no 1 kivi, 1 banāna un 1 citrona.

Pusdienas

Pusdienās ēdīsiet supersalātus! Sagrieziet nelielos gabaliņos 150 g vārītas vistas filejas, greipfrūta pusīti, 2 kivi, 1 smalki sagrieztu vārītu olu un mazliet zaļo lociņu. Salātiem klāt pievienojiet šķipsiņu sāli, piparus un citronu sulu, kā arī pievienojiet 1 ēdamkaroti olīveļlas.

Launags

Pagatavojiet salātus no pus banāna, 2 kivi, 1 tējkaroti rozīņu un 200 g bezpiedevu jogurta. Varat jogurta vietā izmantot arī kefīru.

Vakariņas

Sagrieziet 50 g feta sieru un 2 kivi, sajauciet tos kopā ar 50 g vārītu brūno rīsu. Salātiem klāt pievienojiet 1 tējkaroti olīveļļas un pieberiet mazliet bazilika.

Pirms gulētiešanas

Varat izdzert 1 glāzi ne pārāk trekna jogurta vai kefīru.

Mēs visi vēlamies justies un izskatīties fantastiski, tādēļ tiekšanās uz perfekcionismu nav nekas nebijis vai neparasts. Noteikti neaizmirstiet padalīties šajās idejās arī ar saviem draugiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru