Es atbrīvojos no 2 liekajiem kilogramiem tikai 2 dienu laikā! Tikai tāpēc, ka ēdu šo augli tukšā dūšā

Kivi palīdzēs jums ātros tempos kļūt daudz slaidākām. Bērnībā šo skābo augli nevarēju ciest, bet tagad – pavisam cita lieta! Grūti būs nepamanīt smaragda zaļā augļa labvēlīgo ietekmi uz ķermeņa aprisēm, jo īpaši tad, ja tas tiks lietots tukšā dūšā no rītiem.

Kivi diēta palīdzēs ātrā laikā attīrīt organismu, sadedzinās liekos taukus, turklāt nezaudējot  muskuļu masu, kā arī nodrošinās imunitāti, sniedzot organismam ziemas laikā zaudētos un trūkstošos vitamīnus.

Kivi tievēšanai

Zaļā augļa sastāvā ir dabīgais karnitīns, kas ir augu izcelsmes tauku dedzinātājs. Tajos ir ļoti daudz šķiedrvielu un C vitamīnu, flavonoīdi un antioksidanti. Visam klāt nāk vēl tas, ka kivi ir maz kaloriju! Kivi būs tik pat labi piemēroti atslodzes dienām, jo augļa šķiedrvielas palīdzēs regulēt ēstgribu.

LASI VĒL: 20 minūšu laikā jūs varēsiet sacept veselu šķīvi tādu gardumu. Tāpēc tie arī ir tik populāri!

Ja jums nav nekādas problēmas ar kuņģi, vai pat kuņģa čūla, viens kivi no rītiem tukšā dūšā būs vislabākais risinājums. Daudzi cilvēki kivi ēd ar visu mizu, jo tajā ir ļoti daudz veselīgo vielu. Protams, nav obligāti jāēd tas ar mizu, taču arī nomizots kivi, ja tas tiek lietots no rītiem, nodrošinās  ar enerģijas resursiem un mundrumu visas dienas garumā.

Auglis palīdzēs attīrīt zarnu traktu, bet tajā esošie vitamīni spēs dienas laikā novērst pārēšanos. Izrādās, ka ļoti bieži iemesls, kādēļ mēs pārēdamies, rodas tādēļ, ka organismam trūkst kaut kādas noteiktas vielas, piemēram, cinks, kuru arī iespējams uzņemt ar kivi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru