Eksperiments: Mīnus astoņi centimetri viduklī divu nedēļu laikā ar pašmasāžu

foto: ekrānšāviņš no YouTube.com

Vēdera apjomus var mazināt ne tikai ar uztura un vingrojumu palīdzību, bet arī ar pašmasāžu. Lūk, divi eksperimenta dalībnieki divas nedēļas divas reizes dienā veica masāžas meistares Oļonas Tkačenko ierādīto masāžu un centimetri kusa, rāda ukraiņu raidījumā “Viss būs labi”. 15 minūtes dienā un “vēderriepas” problēma tiks mazināta.

Eksperimenta tīrībai tā dalībnieki nemainīja ikdienas paradumus. Kaut gan, protams, vienmēr vislabāk visu darīt kompleksi – gan masēt vēderu, gan vingrot, gan pārdomāti ēst.

Pietiek veltīt 15-20 minūtes dienā problēmzonām un jau pēc divām nedēļām noteikti būs pirmie rezultāti.

Tā saucamais “glābšanas riņķis” jeb tauku slānis ap vēderu patiešām grūti “iet nost”, tievējot tas samazinās pēdējais.

Ir divu veidu tauku – zemādas tauki un viscerālie tauki, kas ir ap iekšējiem orgāniem. Un iedarbības metodes uz tiem atšķiras, skaidro masāžas meistare.

Viscerālie tauki mums nav acīm redzami, bet ir veselībai bīstami. Tie ir hormonāli aktīvi tauki, kas bloķē testosterona izstrādi vīriešiem. Tā sekas ir, kā to vīrieši mīļi dēvē, alus vēderiņš. Taču patiesībā tas rada insulta un infarkta riskus, kā arī ir saistīti ar onkoloģiskajām slimībām. Pluss ir tāds, ka no šiem taukiem ir vieglāk tikt vaļā nekā no zemādas taukiem. Savukārt zemādas tauki nav bīstami veselībai, taču ar tiem ir grūtāk cīnīties.

Kā cīnīties ar liekajiem taukiem, ar masāžas palīdzību

Šajā metodē uz taukiem iedarbojas mehāniski, tas ir vienkārši un efektīvi.

Eksperimenta dalībnieki bija divi brīvprātīgie – vīrietis un sieviete, kas divas nedēļas divas reizes dienā pa 15 minūtēm veica šo masāžas kompleksu. Masiere paskaidro, ka to var veikt vai nu no rīta vai vakarā, vai abos šajos laikos.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru