Dzemdību laikā sieviete pārstāja elpot. Kad vīrs no viņas atvadījās, viņš pateica viņai svarīgus vārdus

Melānijas Pritčardas grūtniecība noritēja pēc plāna, ārsti nenovēroja nekādas novirzes. Tomēr, kad pienāca dzemdību laiks, situācija kļuva nekontrolējama. Melānijai sākās spazmas un drudzis. Rādītāji monitoros sāka “lēkāt”, un ārsti paziņoja par ārkārtas stāvokli.

LASI VĒL: Pieaugusi sieviete paliek stāvoklī no 17 gadus jauna puiša, kuram pašam arī nākas pieņemt dzemdības! Pavisam parasta ģimene

Melānijai bija nepieciešama reanimācija. Izrādījās, ka pēc dzemdībām mātes asinīs nokļuva augļūdeņi, un viņa nomira. Viņas vīrs Dags teica, ka pēc klīniskajiem rādītājiem sieva bija mirusi pēc meitas piedzemdēšanas. “Mana pirmā doma bija, tagad esmu atraitnis. Mēs apprecējāmies tikai pirms 3 gadiem.”

Ārsti teica vīram, lai viņš atvadās no sievas. Dags atceras vien to, ka viņš nomurmināja sekojošo: “Ja tev vēl ir kaut mazliet spēka, cīnies!” Pēc brīža notika neizskaidrojamais.

Viss, ko Dags un viņa tuvinieki varēja darīt, lūgties. Ārsti pielika visas pūles, lai atdzīvinātu Melāniju. Pozitīvu ziņu nebija. Pēc brīža ieradās Melānijas brālis, viņš ir ārsts.

Brālis atklāja iekšējo asiņošanu, un ārsti steidzās operēt sievieti. Radinieki zaudēja jebkādas cerības. Divdesmit četras stundas vēlāk Melānija pamodās! Kad viņa atvēra acis, Dags parādīja sievai meitas attēlu, kura brīnumainā kārtā izdzīvoja. Bet Melānijas dzīvība joprojām karājās mata galā. Ārsti teica, ka viņai būs nepieciešama sirds vai plaušu transplantācija.

LASI VĒL: Pārsteidzošs stāsts par neparastām dzemdībām. Seši bērni 23 gadu vecumā

Pat ja Melānija izdzīvos, viņai būs nopietnas neiroloģiskas problēmas. Bet Dags nezaudēja cerības. Pēc dažām stundām Melānija jau pati elpoja. Brīnums, bet nedēļu vēlāk ģimene jau devās mājās, un Melānijai nebija nekādu sarežģījumu!

Dags ilgi neticēja šai laimei: “Tas ir īsts brīnums! Tas, ka Melānija izdzīvoja, ir īsts brīnums! Man šķiet, ka Dievs ir izdzirdējis mūsu lūgšanas.”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru