Pieaugusi sieviete paliek stāvoklī no 17 gadus jauna puiša, kuram pašam arī nākas pieņemt dzemdības! Pavisam parasta ģimene…

31 gadus vecā Ketrīna dzemdēja bērniņu no sava 17 gadus vecā mīlnieka.

Šī sensacionālā ziņa satrieca ne tikai konservatīvo Lielbritāniju, bet arī visu pasauli. Sieviete gan uzskata, ka nekas ārkārtējs nav noticis, kā nekā skolnieks ļoti lepojās ar to, ka nu kļuvis par tēvu. Pāris iepazinās internetā un tobrīd 16 gadus vecais jaunietis nemaz nesamulsa uzzinot, ka draudzene ir gandrīz 2 reizes vecāka par viņu.

LASI VĒL: Instagrama cenzūra neļāva publicēt šīs dzemdību bildes...

Attiecības strauji attīstījās un šim romānam bija likumsakarīgs iznākums – Ketrīnai iestājās grūtniecība. Par šo faktu ne tikai topošie vecāki bija ļoti priecīgi, bet arī Ketrīnas 5 un 13 gadus vecās meitas. Grūtniecība ritēja veiksmīgi, sieviete bija ārsta uzraudzībā, kurš apstiprināja, ka satraukumam nav nekāda pamata.

Vēl vairāk šim neparastajam pārim tika pievērsta uzmanība, kad dzemdības pieņēma pats Džeks. Kad Ketrīnai negaidīti nogāja ūdeņi, jaunie cilvēki atradās mājās. Puisis tik tikko paspēja sievietei novilkt pidžamu, kad parādījās mazuļa galviņa.

Jaundzimušajam bija skābekļa bads, un, ja Džeks nebūtu reaģējis nekavējoties, tad viss varēja beigties diezgan bēdīgi. Jaunais tēvs viegli pamasēja jaundzimušā ķermeni, kas arī izglāba viņa dzīvību.

LASI VĒL: Jaunais tēvs sagaida savu sievu pie dzemdību nama! Medmāsas raudāja aiz saviļņojuma!

Laimīgais tēvs pameta skolu, lai redzētu katru savas meitiņas smaidu. Tagad, kad bērnam ir jau 9 mēneši, viņš ir iekārtojies darbā autoservisā, lai spētu nodrošināt savu lielo ģimeni.

Arī šādi dzīvē gadās… Dalies ar saviem draugiem, arī viņiem būs interesanti šo izlasīt!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru