Diedzētas linsēklas – jūsu personīgais gastroenterologs

Linsēklas ir eļļas avots, kurām savu labvēlīgo īpašību dēļ nav citu analogu. Turklāt linsēklu sastāvā ir arī gļotvielas. Šis ir viens no galvenajiem faktoriem, kas nosaka to, ka linsēklu dīgsti ir ārkārtīgi veselīgi un darbojas kā ārstniecisks un profilaktisks līdzeklis kuņģa un zarnu trakta slimībām.

Diedzētas linsēklas ir ļoti iedarbīgas disbakteriozes, alerģiju, artrīta un artrozes, aterosklerozes, kā arī sirds išēmisku slimību gadījumā. Tie ir lielisks profilaktiķis arī citām sirds un asinsvadu slimībām, tajā skaitā palīdzot arī galvā esošajiem asinsvadiem.

Neskaitot visu iepriekš uzskaitīto, linsēklu dīgstiem piemīt arī veselību uzlabojošas īpašības, kādas piemīt ļoti daudziem medikamentiem. Īpaši ieteicamas tās ir grūtniecēm.

Linsēklu diedzēšanas veids – atvērts, starp marles vai kokvilnas auduma slāņiem. Marlei nepieciešams nemitīgi atrasties mitrā stāvoklī.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru