Dažādu Zodiaka zīmju vientulības iemesls

Lauva

Lauvenei no dabas ir tikai viena tieksme. Viņai ir vajadzīgs, lai visi viņai paklanītos, apbrīnot un kristu pie kājām. Nav svarīgi, kā viņa to panāk! Viņa vienkārši izspēlēs komēdiju, traģēdiju un pat drāmu. Jūsu vīrietis kādu laiku saglabā vienīgā skatītāja pozīciju šajā teātrī, līdz viņam tas apnīk. Noguris no mūžīgajām drāmām, viņš ātri vien atrod piezemētāku jaunkundzi.

Jaunava

Jaunavas atbaida vīriešus ar savu slimīgo kārtības mīlestību. Tai ir jābūt visur: darbā, mājās un pat izredzētā mantās. Ja ar darbu un mājām Jaunavu vēl var saprast (saprātīgā mērā, protams), tad pārlieku lielā tieksme sterilizēt visu visapkārt atbaidīs pat tīrības cienītāju. Nenovediet šo no vienas puses pozitīvo īpašību līdz absurdam, un jums uzspīdēs laime.

Svari

Svarus nodod vēlēšanās atrast ideālo partneri. Viņi ir gatavi ziedot savu dzīvi, pārcilāt, meklēt, atrast un šaubīties, un tā arī neko neizveidot. Svariem vajadzētu aizdomāties, vai viņi paši ir ideāli. Ko viņi vīrietim var piedāvāt pretī? Atbilde “sevi, jauko” neder. Aizdomājāties? Tātad ir pienācis laiks pazemināt latiņu.

Skorpions

Visbiežāk Skorpionu attiecības izjūk viņu pārlieku lielās mīlestības dēļ. Tās burtiski smacē savu partneri ar uzmanību, neļaujot tiem lieku reizi vienkārši uzelpot. Viņas ātri sajutīs sieviešu parfīma notis un pamanīs matu uz viņa žaketes. Un nav svarīgi, ka mats ir viņa, bet parfīms viņam “tika” no pārāk sasmaržojušās kolēģes. Īsāk sakot, Šerloks Holmss salīdzinājumā ar Skorpionu vienkārši atpūšas.

Strēlnieks

Strēlnieks attiecībā meklē krāsu gammu, un šī iemesla dēļ arī ilgu laiku paliek viena. Liels procents Strēlnieku sapņo apprecēties ar ārzemnieku, un dažām tas patiešām arī izdodas. Pārējās dāmas sēž jūras krastā, gaidot buru parādīšanās, un nemaz nepamana, ka pensija nemaz nav aiz kalniem!

LASI VĒL: 3 zodiaka zīmes, kam šogad noteikti veiksies. Ak, jūs, Fortūnas mīluļi!

Mežāzis

Mežāži ilgu laiku kūko vientulībā divu iemeslu dēļ: viņi veido karjeru vai arī vēlas attiecībās valdīt un vadīt. Mežāži noslēdzas no vīriešiem, un vien retajam izdodas tikt cauri šīm “vientulības bruņām”. Daudzi iemīlas Mežāžos, bet ātri mūk, jo redz, ka atdeve no Mežāžu puses ir nulle komats nulle nulle.

Ūdensvīrs

Vientulība Ūdensvīriem ir viņu apzināta izvēle. Ekscentriskās dāmītes lepojas, ka viņas nav tādas, kā visas. Viņām nav vajadzīgas attiecības, viņas pašas var kļūt sev gan par draugu, gan par partneri. Ja tomēr Ūdensvīri nodibina attiecības, viņām gribas ieteikt vienu: ierobežojiet savu ego, savādāk pensijas vecumā dzīvosiet vientulībā vai arī kaķu sabiedrībā.

Zivis

Zivis bieži vien apzināti izvairās no attiecībām. Iepriekšējā pieredze tika gūta ļoti grūti viņu slimīgās iemīlēšanās dēļ. Zivis ļoti ātri kļūst atkarīgas no mīlestības objekta. Vīrietis viņiem kļūst par svarīgāko. Kad partneris to saprot, tad viņš saprotamu iemeslu dēļ mūk. Kuram gan ir vajadzīga sieviete-dēle?

Un ko jūs domājat par astrologu secinājumiem?

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru